Șase echipe se bat pentru primul loc în Seria I a Ligii a V-a

Lupta devine din ce în ce mai acerbă în Seria I a Ligii a V-a, acolo unde diferența dintre primul loc și al șaselea este de numai șase puncte. 

26 de goluri s-au înscris în etapa a XII-a a Seriei I a Ligii a V-a. Cele mai multe reușite au fost în partida dintre Voința Hânțești și Viitorul Forăști. Sporting Siminicea învinge Releul Mihoveni și relansează campionatul, iar Polul Nord Brodina o zdrobește pe FC Marginea la scor de tenis.

Sporting Siminicea a obținut trei puncte importante într-un meci crucial disputat pe teren propriu în fața formației Releul Mihoveni. Gazdele s-au impus cu scorul de 4-1 grație reușitelor semnate de Ionuț Antoneac, Cosmin Ștefiuc, Costel Grădinaru și Marius Zbârcea, în timp ce golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Ionuț Dobrea.

Polul Nord Brodina s-a distrat cu gruparea din Marginea pe care a învins-o cu scorul de 6-0. Golurile victoriei au fost înscrise de Adi Coroamă, Florin Ursulan, Fănică Ghetes (trei goluri) și Alex Stefiuc.

Viitorul Vadu Moldovei a pierdut pe teren propriu în fața grupării Voința Zvoriștea cu scorul de 0-3. Manuel Bejinariu a fost eroul oaspeților înscriind un hattrick. În urma acestei victorii, Zvoriștea a urcat pe locul secund în clasament.

Unirea Salcea nu a avut milă de adversar și s-a impus pe teren propriu cu scorul de 5-0 în fața celor de la Sporting Voința Bunești. Golurile echipei antrenate de Mihai Palaghiea au fost înscrise de Samuel Hrițcu (două goluri), Marius Moscaliuc (două goluri) și Radu Moroșan. În urma acestei victorii, reintră în cursa pentru fotoliul de lider și gruparea din Salcea.

Voința Hânțești și Viitorul Forăști au oferit meciul cu cele mai multe goluri înscrise în această rundă în Seria I. Gazdele au trecut la scor de tenis câștigând cu 6-1. Golurile echipei din Hânțești au fost înscrise de Dorin Atomi, Ciprian Baltariu (două goluri), Ionuț Talpalariu (două goluri) și Daniel Alexiuc.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 12 27p
2 AS Voința Zvoriștea 12 25p
3 AS Unirea Salcea 12 25p
4 ACS Releul Mihoveni Scheia 12 24p
5 ACS Sporting Siminicea 12 23p
6 ACS Viitorul Vadu Moldovei 12 21p
7 FC Marginea 12 15p
8 ACS Voința Hânțești 12 13p
9 AS Viitorul Forăști 12 4p
10 CS Sporting Voința Bunești 12 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Polul Nord Brodina

Total
0
Shares
Related Posts