Golofca a marcat un gol în victoria Botoșaniului 2-0 cu ASA Târgu Mureș

Golofca și Leo Grozavu par să fi trecut peste acel episod neplăcut de la meciul cu Astra Giurgiu. 

FC Botoșani a disputat astăzi un meci din runda a III-a a play-out-ului Ligii I, în compania echipei ASA Târgu Mureș. Leo Grozavu a început partida cu sucevenii Golofca și Roman în primul 11, iar aceștia au pus umărul la câștigarea celor 3 puncte puse în joc. Atât Golofca cât și Roman au prins toate minutele în teren, primul ieșind la rampă în minutul 49 când a reușit să înscrie în poarta mureșenilor după o centrare a lui Buș. Scorul final avea să fie stabilit 10 minute mai târziu de Vașvari printr-un gol marcat din penalty. Evoluția bună prestată de cei doi jucători suceveni a fost evidentă, aceștia fiind din nou decisivi pentru formația botoșăneană.

Cel de al treilea jucător sucevean din lotul Botoșaniului, Florin Plămadă nu a fost nici măcar pe banca de rezerve, deoarece se recuperează după o accidentare care l-a ținut un timp îndelungat în afara suprafeței de joc.

După acest rezultat Botoșaniul a urcat provizoriu pe locul 2 din Play-out acumulând 20 de puncte, iar acum așteaptă rezultatul meciului de mâine dintre CSMS Iași și Politehnica Timișoara.

https://www.youtube.com/watch?v=vqEuUBxfDjs

Sursa foto: fanatik.ro

Total
0
Shares
Related Posts