Județul Suceava rămâne fără reprezentantă în Cupa României după eliminarea Rădăuțiului

Visul echipelor sucevene de a aduce o echipă de primă Ligă la Suceava a luat sfârșit odată și cu eliminarea Bucovinei Rădăuți. 

Bucovina Rădăuți a fost egala formației de divizie secundă, Ceahlăul Piatra Neamț, doar o repriză. Jucătorii antrenați de Ovidiu Murariu nu au reușit să producă surpriza în turul III al Cupei României în fața mult mai experimentatei echipe a lui Cristi Pustai. Patrick Petre a fost eroul nemțenilor cu două reușite în actul secund al meciului. Fostul dinamovist a înscris în minutul 49 cu un lob, iar în minutul 63 a stabilit scorul final printr-un șut la colțul lung al porții apărate de Ionuț Puianu.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Pintilei, Zango, Alecsandru, Nistor, Bejenar, Grosu, Netbai, Căinari, Stroe, Popovici. 

Ceahlăul Piatra Neamț: Wynney – Moroșanu, Petkov, Fonseca, Fărăgău, Anton, Copoț-Barb, Forizs, Ștefănescu, Petre, Agostinho. 

Acum, echipele sucevene așteaptă să înceapă noua ediție de campionat 2023-2024 a Ligii a III-a, care va începe pe data de 26 august. Foresta va evolua în deplasare, în prima etapă cu Rapid Brodoc, Bucovina Rădăuți va primi vizita ieșenilor de la Știința Miroslava, în timp ce Șomuz Fălticeni va evolua pe terenul grupării FC Bacău.

 

Sursa foto: Ceahlăul Piatra Neamț

Total
0
Shares
Related Posts