Sponsori Sponsori

Ion Lungu: ”Mă bucur că Dorin Goian s-a întors acasă”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a anunțat că primăria va sprijini în continuare sportul sucevean, iar acolo unde e cazul se va schimba strategia. 

Miercuri, 17 iunie, în cadrul unei conferințe de presă, Ion Lungu, primarul municipiului Suceava a declarat că l-a felicitat pe Dorin Goian pentru că a ales să vină pe banca tehnică a ”galben-verzilor”. Șeful administrației sucevene a anunțat că va avea o întâlnire în perioada următoare cu noul antrenor al Forestei și cu președintele clubului pentru a purta o discuție referitoare la strategia pentru sezonul următor.

”Am avut o discuție cu Dorin Goian, l-am felicitat pentru decizia pe care a luat-o. Mă bucur că Dorin s-a întors acasă, aici este locul lui. Aștept să am în această săptămână o discuție cu el și cu președintele clubului pentru a vedea ce este de făcut. Din păcate, s-a terminat competiția înainte de a se finaliza campionatul ca atare. Asta este, nu mai comentăm, am pierdut promovarea în acest an și trebuie să vedem cum facem strategia pentru anul viitor.”, a declarat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava. 

Totodată, șeful administrației sucevene a anunțat că primăria va rămâne alături de echipa de handbal și o va sprijini pentru a-și putea atinge obiectivul și anume promovarea în Liga Națională.

”O șansă enormă avem la handbal. La handbal, primăria își menține finanțarea de 2.000.000 de lei, am dat 500.000 de lei până în prezent. Am avut o discuție cu Consiliul de Administrație de la handbal și mă bucur că acolo au venit oameni care iubesc sportul precum domnul Armenean și alții care vor să se alăture echipei de handbal. Este o șansă reală să promovăm cu echipa de handbal care va disputa un turneu de promovare în luna august. Primăria rămâne alături de echipa de handbal și sperăm să promovăm.”, a încheiat Ion Lungu, primarul municipiului Suceava. 

Edilul sucevean a transmis că a fost informat recent de către Compania Națională de Investiții (CNI) despre faptul că a primit studiul de fezabilitate al sălii polivalente. Acesta a ținut să precizeze că o parte din vină pentru întârzierea construcției sălii o au consilierii locali care nu au văzut o necesitate în acest proiect.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts