Sponsori Sponsori

Șomuz Fălticeni câștigă derby-ul cu Foresta Suceava după un meci spectaculos

Șomuz Fălticeni a consemnat, sâmbătă, 3 octombrie, o nouă victorie în Seria I a Ligii a III-a după ce s-a impus pe teren propriu cu scorul de 3-2 în fața Forestei Suceava. 

Fălticenenii antrenați de Daniel Stoica merg ceas în sezonul 2020-2021 după victoria în fața uneia dintre contracandidatele la promovare. Șomuz s-a impus cu scorul de 3-2 în fața Forestei Suceava și își continuă seria de victorii împărțind totodată fotoliul de lider cu Hușana Huși. Franck Toukam în minutul 35 și dubla lui Vasile Padovei în minutul 61, respectiv 87 au adus Fălticeniului cele trei puncte. Dubla lui Alexandru Marin din minutele 52 și 92 nu a fost de ajuns ca ”galben-verzii” să smulgă măcar un rezultat de egalitate.

Vasile Padovei: ”Ne-am dorit mai mult victoria”

”A fost un meci echilibrat, însă noi am jucat cu mai multă dăruire. Ne-am dorit să câștigăm acest joc pentru că ne-am pregătit foarte bine în ultimul timp. Și sperăm să repetăm isprava și miercuri.”, a precizat Vasile Padovei eroul fălticenenilor. 

Tehnicianul grupării Șomuz Fălticeni, Daniel Stoica, și-a felicitat jucătorii la finalul jocului și a transmis gânduri bune, prietenului său din tabăra Forestei, Dorin Goian, care a absentat din cauza infectării cu Covid-19.

Daniel Stoica: ”În acest joc pregătirea noastră și-a spus cuvântul”

”Mă așteptam să câștigăm pentru că știu pe cine pregătesc, iar cu majoritatea jucătorilor am lucrat și în sezonul precedent. Am făcut câteva transferuri importante în această vară, iar acest lucru ne-a ajutat mult. Echipa din Suceava este o echipă foarte bună, peste Miroslava și sunt convins că rezultatele o să se vadă de la un joc la altul. Noi ne dorim să avem o evoluție la fel de bună și miercuri.”, a adăugat Daniel Stoica, tehnicianul grupării fălticenene. 

Iulian Darabă, managerul sportiv al clubului consideră că fălticenenii sunt pe drumul cel bun, iar miercuri vor accede mai departe în Cupa României.

Iulian Darabă: ”Am făcut un pas foarte important în a ne îndeplini obiectivul”

”Este o nouă victorie, o victorie muncită și cred că rezultatul putea fi mult mai în avantajul nostru după cele 90 de minute, dar felicit echipa pe această cale. Astăzi am făcut un pas foarte important în a ne îndeplini obiectivul și anume acela de a termina pe unul din primele două locuri. Cât despre Cupa României, ne pregătim cu aceeași intesitate și ne dorim să accedem mai departe în competiție.”, a încheiat Iulian Darabă, managerul fălticenenilor. 

Șomuz Fălticeni a bifat a patra victorie stagională din Liga a III-a și ocupă poziția secundă la egalitate de puncte cu Hușana Huși, însă dezavantajată de golaveraj.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts