Ion Lungu anunță când va avea loc licitația pentru Sala Polivalentă

Două dintre cele mai așteptate proiecte privind infrastructura sportivă din municipiul Suceava prind contur.

Primarul Municipului Suceava, Ion Lungu, a anunțat prin intermediul unei rețele de socializare că în luna septembrie vor avea loc două licitații importante pentru infrastructura sportivă din orașul nostru:

a) În data de 7.09.2021, va avea loc licitația pentru Proiectare și execuție Bază sportivă tip I, teren fotbal dimensiuni UEFA, cu o tribună de 500 locuri(teren pentru antrenament) care va fi realizat în cadrul Complexului sportiv (alături de Sala polivalentă, stadion nou, bazine de înot de nivel olimpic) de pe strada Iuliu Hossu (zona Metro), unde primăria deține 12 hectare de teren transferate de la Guvern. Valoarea proiectului este de 7.037.987,88 ron fără TVA.

b) În data de 14.09.2021, va avea loc licitația pentru Proiectare și execuție Sală Polivalentă cu 5.000 de locuri din municipiul Suceava.Valoarea proiectului este de 128.930.487,29 ron +TVA.

Mai mult decât atât, edilul municipiului reședință de județ speră ca licitațiile să fie adjudecate de către competitori și să fie demarate construcția acestor obiective sportive așteptate de suceveni.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts