Foresta Suceava se întărește cu un jucător care a trecut pe la PSG

Conducerea ”galben-verzilor” mizează în această parte secundă a campionatului pe câțiva jucători internaționali. Franck Abdoulaye Konate este noutatea de pe Areni. 

Foresta Suceava a ajuns la o înțelegere cu mijlocașul francez, Franck Abdoulaye Konate, în vârstă de 22 de ani. Acesta a evoluat în trecut și pentru formația PSG în Uefa Youth League. Konate ar putea debuta în tricoul ”galben-verzilor” în amicalul cu Aerostar Bacău de vineri, începând cu ora 12:00, la Piatra Neamț.

Pe lângă Konate, gruparea de pe Areni a mai transferat în această iarnă încă cinci jucători după cum urmează: francezul Yanis Zouaoui, sârbii Darko Terzic și David Knezevic, basarabeanul Ion Postică și juniorul Darius Vultur.

Tehnicianul Ivan Gvozdenovic urmează să ia o decizie în ceea ce îl privește și pe fundașul francez Wilfried Tchamako care se află momentan în probe.

Gruparea suceveană se pregătește intens în această perioadă, iar pe lângă amicalul cu divizionara secundă, Aerostar Bacău, ”galben-verzii” vor mai disputa alte cinci amicale în compania formațiilor: Sporting Vaslui, CSM Focșani, Știința Miroslava, Dacia Unirea Brăila și Șomuz Fălticeni.

Campionatul Ligii a III-a este programat să înceapă cu data de 13 martie când gruparea suceveană o va înfrunta pe Ceahlăul Piatra Neamț, pe teren propriu.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts