Conducerea Forestei a început curățenia de toamnă…

După rezultatele slabe înregistrate în ultima perioadă, conducerea clubului Foresta Suceava a înlăturat deja doi jucători. 

Cu salarii peste media echipei și cu jocuri mediocre, Andrei Vițelaru și Alexandru Ichim au fost înștiințați de către conducerea clubului că  e vremea despărțirii, pe bună dreptate, o decizie firească luată de oficialii clubului, însă aceștia nu ar fi singurii care ar trebui să-și facă bagajele. Ajunși la 10 puncte de Aerostar Bacău, este greu de crezut că Foresta va mai putea recupera handicapul față de liderii la zi a Seriei I a Ligii a III-a, iar conducerea clubului încearcă să remonteze echipa din mers.

Este poate unul dintre sezoanele în care s-a investit foarte mult, s-a adus antrenor cu nume și jucători cu experiență, jucători care după 2-3 trei etape s-au pierdut unul câte unul. Situația nu ar fi fost atât de gravă dacă în ultimele două deplasări, ”galben-verzii” nu ar fi primit 9 goluri. Mulți dintre jucătorii actuali ai clubului par să nu fi înțeles care este obiectivul echipei, însă pretențiile la momentul semnării contractului au fost peste ceea ce au oferit. Totuși, există și excepții, existând și câțiva jucători constanți cărora nu ai ce să le reproșezi, unul dintre aceste exemple este chiar căpitanul echipei Dudu Drugă.

„Situaţia din clasament ne obligă să ne reorganizăm din mers şi să găsim soluţii ca să mai reducem cheltuielile. Sunt jucători care nu s-au ridicat la nivelul aşteptărilor, aşa cum este cazul fundaşilor centrali Andrei Viţelaru şi Alexandru Ichim, care au greşit flagrant la ultimul meci de campionat, din deplasare, cu Ceahlăul Piatra Neamţ. Aşa stând lucrurile, le-am propus celor doi încetarea colaborării şi sper să ne înţelegem amiabil”, a declarat Andrei Ciutac, preşedintele Forestei pentru Monitorul de Suceava.

În etapa a IX-a, Foresta Suceava va primi vizita pe teren propriu a ultimei clasate a Ligii a III-a Seria I, CSM Pașcani, sâmbătă începând cu ora 15:00.

 

Total
5
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts