Înfrângerea ”șoimilor” la Liteni relansează campionatul Ligii a IV-a

Șoimii Gura Humorului, Juniorul Salcea, Bradul Putna, Forestierul Frumosu, Juniorul Suceava, Viitorul Liteni și Șomuzul Preutești continuă lupta pentru primul loc. 

Etapa cu numărul 9 a adus în prim-plan câteva partide importante din vârful clasamentului. Victoria Viitorului Liteni în fața grupării Șoimii Gura Humorului relansează campionatul după ce formația oaspete era neînvinsă înaintea acestei etape și care era principala favorită la câștigarea campionatului. Acest succes al echipei antrenate de Demis Maranda dă peste cap ecuațiile echipei din Gura Humorului și de care au încercat să profite celelalte contracandidate la titlu.

Sporting Poieni Solca a cedat pe teren propriu în fața mult mai experimentatei echipe a Juniorului Suceava. Formația pregătită de Bogdan Pantea a marcat de cinci ori în poarta ”gazdelor” și a primit două goluri. Vasile Savu și Vasile Ilișoi au înscris pentru gazde, iar pentru oaspeți Denis Solovăstru (2 goluri), Nicolae Ciutac (2 goluri) și Narcis Eminovici și-au trecut numele pe lista marcatorilor.

Golurile echipei Viitorul Liteni semnate de Răzvan Rusu și Dan Lungu au ”răpus-o” pe gruparea Șoimii Gura Humorului căreia i-au administrat prima înfrângere din acest campionat. Nicușor Kuruc a înscris din penalty singurul gol al echipei humorene.

Minerul Iacobeni dă semne de revenire și câștigă cu scorul de 2-1 duelul cu Progresul Frătăuții Vechi. Gazdele s-au impus datorită golurilor semnate de Iulian Țîmpău și Ionuț Timiș.

ASA Rarău a cedat în fața Moldovei Drăgușeni. Câmpulungenii au pierdut cu scorul de 1-2 pe teren propriu. Pentru formația din Câmpulung Moldovenesc a marcat Iulian Gavrilei, în timp ce pentru formația din Drăgușeni frații Constantin Nechitoaia și Ioan Nechitoaia au fost decisivi în obținerea celor trei puncte.

Bradul Putna a bifat încă un succes important în fața uneia dintre contracandidatele la primul loc, Forestierul Frumosu. Trupa lui Dimitrie Bîru s-a impus cu scorul de 3-1 pe teren propriu grație reușitelor semnate de: Liviu Coroamă, Andrei Gherasim și Vasile Dănilă.

Șomuzul Preutești a obținut toate cele trei puncte în partida de pe teren propriu în fața grupării Recolta Fântânele, scor 2-1.

Bucovina Dărmănești a trecut cu 3-0 la masa verde de Bucovina II Rădăuți, iar Juniorul Salcea a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a: 

# Echipa M P
1 ACS FC Şoimii Gura Humorului 8 21p
2 ACS Juniorul Salcea 8 19p
3 CS Bradul Putna 8 19p
4 ACS Forestierul Frumosu 9 19p
5 ACS Juniorul Suceava 8 18p
6 CSO Viitorul Liteni 9 17p
7 ACS Şomuzul Preuteşti 9 17p
8 ACS Moldova Drăgușeni 9 14p
9 AS Minerul Iacobeni 9 12p
10 ACS Sporting Poieni Solca 8 9p
11 AS Progresul Frătăuții Vechi 8 7p
12 AS Bucovina Dărmănești 8 6p
13 AS Amatorii Rarău 8 3p
14 ACS Recolta Fântânele 8 1p
15 CSM Bucovina II Rădăuți 9 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Florin Constantin

Total
0
Shares
Related Posts