Încă două echipe au anunțat oficial că se retrag din Liga aII-a

Dacă la startul Ligii aII-a au fost 20 de echipe, acum au rămas doar 16 echipe. După ce în toamnă s-au retras formațiile Șoimii Pâncota și ACS Berceni, celor două li s-au mai alăturat acum CSM Râmnicu Vâlcea și Unirea Tărlungeni.

Deparamentul de Competiții din cadrul FRF a efectuat schimbările, după ce formațiile Unirea Tărlungeni și CSM Râmnicu Vâlcea au înștiințat că se vor retrage. Decizia a fost confirmată mai întâi de Comisia de Disciplină și Etică, într-o ședință care a avut loc ieri, 22 februarie.

“În conformitate cu prevederile art. 79/8 și 79/14 din RD constată retragerea echipei de seniori CS Unirea Tărglungeni din competiția Liga a II-a editia 2016/2017 și sancționează cu retrogradarea în ultima categorie competițională organizată de Asociația județeană de fotbal pe teritoriul căreia are sediul clubul în cauză”, este verdictul Comisiei de Discplină în cazul Tărlungeniului, unul identic fiind dictat și pentru CSM Râmnicu Vâlcea.

În aceste condiții, cele două formații vor pierde toate meciurile din retur cu 0-3. Rezultatele obținute până acum vor rămâne, însă, neschimbate!

Astfel, ASU Poli Timișoara urcă o poziție în noul clasament și va avea două puncte în plus. Pe de altă parte, Foresta Suceava, UTA și ASU Poli își vor schimba și golaverajul.

Total
0
Shares
Related Posts