Alexandru Marin, noul transfer al Forestei: “Îmi doresc a 5-a promovare din carieră!”

Foresta Suceava a bătut palma cu golgheterul Științei Miroslava din sezonul trecut, Alexandru Marin (15 goluri), bifând a 4-a achiziție din această vară.

Ajuns la vârsta de 31 ani, Alexandru a jucat pentru echipe ca CSMS Iași, Daco-Getica, Turnu-Severin, FC Olt Slatina, FCM Dorohoi, ACS Berceni, Gloria Buzău, Bucovina Pojorâta, iar în ultimele două sezoane a fost golgheterul ieșenilor de la Miroslava atât în Liga 2 cât și în Liga 3.

Un rol decisiv în aducerea lui la Foresta l-a avut și noul antrenor, Vespazian Colban, sub comanda căruia, a reușit o promovare din Liga 3 în Liga 2 cu FCM Dorohoi.

Alexandru Marin ne-a acordat câteva cuvinte în exclusivitate pentru SportSV.ro pe care le puteți citi în cele ce urmează:

R: Salut, Alexandru! Bine ai venit la Foresta!

Alexandru M.: Salut. Mulțumesc mult!

R: Ce te-a determinat să vii la Foresta, ai mai avut și alte oferte dintr-un eșalon superior?

Alexandru M.: Da ce să zic, nu am stat pe gânduri când am primit oferta de la Suceava deși am avut mai multe oferte. M-a determinat să vin pentru că e un club cu pretenții mari care nu trebuie să stea în Liga 3. E un stadion frumos și te simți fotbalist. Un merit îl are și noul antrenor, cu care am făcut performanță, am promovat din Liga 3 în Liga 2 și în Liga 2 în primul an am terminat pe 7.

R: Să înțelegem că cel care te-a dorit foarte mult la echipă este noul antrenor, domnul Vespazian Colban?

Alexandru M.: Da în mare și el dar și președintele. Colbi mă știe foarte bine și știe ce pot.

R: În ce relații ai rămas cu cei de la Știință Miroslava și de ce nu ai continuat acolo, în condițiile în care ai fost golgheterul lor în sezonul trecut?

Alexandru M.: Am rămas în relații bune pentru că timp de 3 ani în care am fost acolo mi-am făcut treabă și am fost golgheterul lor tot timpul și în Liga 2 și în Liga 3. Se vrea alt proiect acolo cu jucători tineri. Eu vin cu gânduri bune la Suceava și nu concep să nu promovăm anul asta deoarece avem echipă bună.

R: Deși nu s-a stabilit încă componența finală a Serie 1 din Liga 3, Foresta ar putea avea adversare la promovare pe Aerostar Bacău, Oțelul Galați, Știința Miroslava sau CSM Focșani. Avem șanse reale de a promova?

Alexandru M.: 100% avem șanse că avem echipă bună și personal vreau să fac a 5-a promovare.

R: În afară de obiectivul de a promova, îți dorești să devii golgheter și cu Foresta? Ai un mesaj pentru suporterii Forestei pentru sezonul viitor?

Alexandru M.: Normal că îmi doresc să ies golgheter la Foresta asta îmi e meseria să și promovez în același timp ar fi o treabă excelentă. Și alt motiv pentru venirea la Suceava a fost și pentru suporterii suceveni care știu că iubesc această echipă și sunt dornici de performanță. Să aibe răbdare că va bine și la final să ne bucurăm împreună pentru promovare. FORZA FORESTA!

Jucătorii Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu și Dudu Drugă precum și antrenorii Vespazian Colban (principal) și Vasile Priscă, (antrenor cu portarii) sunt până în acest moment noutățile propuse de Foresta Suceava pentru noul sezon care va începe pe 24 August.

Reunirea lotului Forestei Suceava este programată pentru data de 8 Iulie, la stadionul “Areni” începând cu ora 10:00.

 

Articol scris de: Marius Nicolae

Sursa foto: Liga2.ro

Total
0
Shares
Related Posts