Hoții strigă hoții

Mă uit și mă crucesc mai ceva ca la biserică atunci când citesc comentariile suporterilor nemțeni de pe rețelele de socializare. Ce-i drept unora dintre suporteri, memoria le joacă feste și e de înțeles. Nu poți fi lucid la 60 de ani darmite la 70. Numai că boala Alzheimer avansează destul de repede chiar și în rândul tinerilor de 30-40 de ani care abuzează internetul în țarcul primarului dezorientat, Andrei Carabelea.

Dar revenind la ceea ce aberează acești suporteri scăpați parcă printre gratiile Grădinii Zoologice din Piatra Neamț, desființată acum doi ani, lucru care ar trebui să se întâmple de altfel și cu echipa pietreană, însă asta este numai o chestiune de timp. Nu-i așa, domnule CaraBELEA?!

Prin urmare, suporterii nemțeni a căror memorie a fost grav afectată de viața cotidiană din Piatra Neamț și spun că își doresc ca Foresta să nu umble cu arbitrii pe când istoria ne demonstrează exact contrariul și că cea mai avantajată echipă e cea a Ceahlăului unde metehnele de pe vremea lui Pinalty au rămas și în 2023.

Dacă Dante Botoșani nu ar fi fost exclusă din campionat, Ceahlăul Piatra Neamț nu ar fi prins play-off-ul. Atunci când gruparea din Piatra Neamț se află în fața unui duel dificil, oficiali din cadrul clubului apelează la toate mijloacele pentru a o da la “pace” și asta pentru că ulterior vor fi “recunoscători”.

Pe surse, Ceahlăul Piatra Neamț continuă metehnele de pe vremea lui Pinalty, iar jocurile de culise abia acum încep…

Total
0
Shares
Related Posts