Bucovina Vicov este câștigătoarea Cupei Verii Suceava 2023

Echipa de minifotbal Bucovina Vicov continuă să câștige trofee pe bandă rulantă. De această dată vicovenii au făcut spectacol la Cupa Verii din Suceava acolo unde au câștigat detașat toate meciurile disputate, adăugând astfel încă un trofeu important în vitrină.

Titlul câștigat i-a fost dedicat lui Lucian Tărâță, care este principalul sponsor al echipei Bucovina Vicov și totodată unul dintre oamenii care susțin necondiționat fotbalul juvenil din zona Vicov, atât prin punerea la dispoziție a bazei sale sportive pentru antrenamente, meciuri și turnee ale Academiei Mihai Roman, cât și prin sprijinul financiar pe care îl oferă copiilor și echipei de seniori.

Până să fie decernată ca și regină a competiției, Bucovina Vicov a înregistrat următoarele rezultate: în faza grupelor(3-2 cu FC Lisaura, 3-2 cu FC Barsofing și 2-1 cu Wood Project), în sferturi au învins cu scorul de 8-0 Primăria Pătrăuți, în timp ce în semifinale au câștigat cu scorul de 3-1 împotriva celor de la Juventus Costișa. În ultimul act al turneului, vicovenii au trecut fără emoții de Juniorii Vicov cu un neverosimil 7-1.

Golgheterul competiției a fost Cătălin Coroamă (Bucovina Vicov) cu 9 goluri.

Lotul Bucovinei Vicov: Coroamă Gabriel, Rusu Ovidiu, Rusu Liviu, Cîrdei Iosif, Coroamă Cosmin, Vicol Robert și Dănilă Vasile.

Pentru Bucovina Vicov urmează turneul de la Iaslovăț care începe astăzi.

Felicitări echipei din Vicov pentru prestația extraordinară și totodată pentru rezultatele fantastice obținute în ultimii ani, echipa ducând numele Bucovinei pe cele mai importante podiumuri ale turneelor de minifotbal din țară.

Total
0
Shares
Related Posts