Sponsori Sponsori

Gândurile unui suporter | Îmi este dor…

Dacă ați fost măcar de câteva ori pe Areni cu siguranță cu doar câteva minute înainte de startul partidei ați auzit expresia “Bună ziua dragi iubitori ai fotbalului sucevean”…
Mă simt dator ca în același mod să-mi încep și eu articolul de astăzi.
“Bună seara dragi iubitori ai fotbalului sucevean!”. Sper că sunteți bine, voioși și ca și în anul acesta vom împărtăși aceeași pasiune.
Accesând SportSV.ro în ultima perioadă cu siguranță știrile sau informațiile pe care le-ați cules au fost cu preponderență despre cantonamente, transferuri, meciuri de pregătire și obiective pentru anul ce de puțin timp l-am început.
În frazele de mai jos o să încerc să fac rabat de la asta. Să dăm deoparte amicalele și pregătirile intense. Cu siguranță tehnicienii știu ce au de făcut, jucătorii dau tot pentru a impresiona staff-ul, iar cei din conducere încearcă să completeze lotul cu ce e mai bun posibil.
Fie că sunteți fanii Forestei și vizitați etapă de etapă Areniul, fie că mergeți meci de meci pe Municipal din Rădăuți sau la Fălticeni sau de ce nu în oricare altă comună pentru a viziona fotbal pentru toți din această categorie am o întrebare. ”Vouă nu vă e dor de stadion?!” 🤔
Au trecut 2 luni și jumătate de la ultimele meciuri cu miză jucate de echipele din județ.
Parcă prea mult 🙂  De fiecare dată când trec pe lângă stadion număr în gând zilele care mă mai despart de întâlnirea cu ”iarba verde de acasă”.
O dată în plus îmi dau seama cât e de grea pentru un microbist o pauză competițională atât de lungă.
Cu siguranță orice microbist care va citi aceste rânduri îmi va da perfectă dreptate. Sunt oameni pentru care întâlnirea cu stadionul pe care joacă echipa favorită e ceva aparte, acel ”miros” de meci pentru ei, pentru noi nu se poate compara cu aproape nimic.
Acest articol este pentru toți cei care simțiți exact ceea ce simt și eu. Și nu doar de azi, de ieri ci din momentul în care am realizat că 3 luni nu va mai fi fotbal live. Dar cum totul e trecător, iată că și această lungă pauză e la fel.
Cu pași spun eu repezi se apropie startul returului atât în fotbalul județean cât și în cel de Liga a III-a acolo unde avem 3 reprezentante.
Cum spuneam nu fac referire la o echipă anume ci la absolut orice formație de pe meleaguri bucovinene pe care voi o considerați aproape de suflet.
Cum am mai spus de multe ori aici, apartenența față de o echipă nu ține cont de nivelul la care evoluează, de ora la care îi este programat meciul sau de adversar. Apartenența e în inimă și punct! Iar inima nu minte niciodată!
O să închei prin a spera că în momentul în care veți citi, vă veți regăsi în aceste rânduri indiferent de echipa preferată.
Iar “alor mei” de pe Areni le spun ca îmi este dor de ei, îmi este dor de tribuna a II-a, îmi este dor de gradenele din lemn și chiar de frigul din meciul cu Fălticeni!

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts