Galerie FOTO: Foresta Suceava – Metalul Reșița, scor 2-1

Cu 4 antrenamente în ultimele trei săptămâni, Foresta câștigă cu emoții meciul cu ”lanterna roșie” a Ligii a II-a.

Meciul dintre Foresta Suceava și Metalul Reșița a fost un meci fără prea multe ocazii și cu un ritm destul de lent. În prima repriză cei care au ieșit la rampă au fost reșițenii, care în câteva rânduri l-au pus la încercare pe portarul Forestei, Toma Niga. Prima repriză s-a încheiat cu același scor alb de la începutul meciului fiind de altfel o repriză modestă făcută de elevii lui Bogdan Tudoreanu și Marius Lup. Singurele evenimente de notat din prima repriză sunt date de faptul că cele două echipe au lovit câte o dată bara porții adverse.

Repriza secundă a fost puțin mai animată, iar sucevenii aveau să deschidă scorul în minutul 68 prin Cornel Căinari. După golul marcat de suceveni au urmat minute bune în care Foresta s-a retras în apărare și i-a oferit în câteva rânduri șansa Reșiței de a restabili egalitatea, însă Niga a fost imperial. În minutul 88, Valeriu Lupu avea să restabilească egalitatea pe tabelă după ce a rămas singur în careu, iar de data aceasta Niga nu s-a mai putut opune golului.

După golul egalizator al reșițenilor, o parte dintre spectatori și-au pierdut răbdarea și au început să plece unul câte unul de la stadion. Finalul părea să fie unul trist atât pentru jucători cât și pentru viitorul fotbalului sucevean, însă Ionuț Mihălăchioaie nu a fost de acord cu acest lucru, iar în minutul 94, acesta a devenit erou pentru formația suceveană marcând un gol cu un șut de la 25 de metri.

Astfel, s-a scris soarta unei partide anoste în care sucevenii au reușit să câștige cu emoții cele trei puncte puse în joc. Iar acum jucătorii pleacă în mini-vacanța de Paște cu un gust amar, situația financiară nefiind încă rezolvată.

La conferința de presă, antrenorul Bogdan Tudoreanu a declarat că cei din conducerea clubului în frunte cu Andrei Ciutac caută cele mai bune soluții ca echipa să-și continuie activitate, sperând că de săptămâna viitoare se vor rezolva și problemele financiare.

Mai jos aveți o galerie foto de la meci: 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1484701164914127.1073741839.938364192881163&type=1&l=8413621242

Total
0
Shares
Related Posts