Sponsori Sponsori

Fundașul central, Cristi Novacek a semnat cu Foresta Suceava

”Galben-verzii” au ajuns la o înțelegere cu Cristi Novacek, fostul fundaș al formațiilor CSM Alexandria și Concordia Chiajna. 

În vârstă de 24 de ani și cu o talie impresionantă, Cristi Novacek a ajuns la o înțelegere cu echipa pregătită de antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan. Novacek evoluează pe postul de fundaș central, însă acesta poate fi folosit și pe postul de mijlocaș la închidere. De-a lungul carierei sale, Novacek a trecut pe la formații precum CSM Alexandria, CS Afumați și Concordia Chiajna. Noul jucător al ”galben-verzilor” a reușit să-i convingă pe oficialii suceveni să-l transfere pe Areni.
Dorin Goian și Daniel Bălan testează în continuare mai mulți jucători în privința cărora urmează să se ia o decizie în zilele următoare. Cei doi antrenori doresc să structureze lotul pentru noul sezon al Ligii a III-a, iar în ultimele două săptămâni staff-ul ”galben-verzilor” au urmărit modul de pregătire ale următorilor jucători: mijlocașul stânga Robert Dicu, în vârstă de 20 de ani, care în ultimele două sezoane a evoluat la gruparea de eșalonul al treilea Metalurgistul Cugir, mijlocașul Ionuț Pelepco (30 de ani), sucevean la origine, care a trăit în Spania de la vârsta majoratului. Acesta a jucat pentru mai multe formații din ligile inferioare din Spania. La antrenamentele grupării sucevene au fost prezenți și portarul Rareș Gal împreună cu fundașul dreapta Vlad Fărcășan, ambii de la CFR Cluj, dar și atacantul George Parasca, de la LPS Suceava.
Cristi Novacek este cel de al șaselea jucător transferat cu acte în regulă de către Foresta Suceava după mijlocașul Cosmin Rotaru, de la Ceahlăul Piatra Neamț, portarul Daniel Zvoronciuc, fundașul Vasile Vitu, mijlocașul Andrei Sahlean și atacantul Iosif Netbai, toți de la Bucovina Rădăuți.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts