Spectacol cu goluri multe și în etapa a VII-a a Ligii a IV-a

Cel mai spectaculos meci al rundei s-a desfășurat la Drăgușeni, acolo unde echipa din localitate a realizat scorul etapei, 8-3 cu Sporting Poieni Solca.

Runda cu numărul șapte a Ligii a IV-a InterConti a oferit 27 de goluri în cele 7 jocuri disputate. La Câmpulung Moldovenesc, scorul dintre ASA Rarău și Concordia Grămești s-a încheiat 1-1, cele două formații împărțindu-și frățește punctele. Juniorul Suceava a trecut pe stadionul din Ițcani la scor de nereprezentare de Academica Gălănești.

Cel mai interesant meci al etapei a avut loc la Drăgușeni, unde spectatorii s-au putut bucura de goluri multe. Gazdele de la Moldova Drăgușeni au făcut instrucție cu gruparea Sporting Poieni Solca pe care a învins-o cu scorul de 8-3. Viitorul Liteni a câștigat duelul cu Bucovina Dărmănești cu scorul de 3-1 și a obținut toate cele trei puncte.

Derby-ul etapei s-a disputat la Preutești, acolo unde echipa lui Constantin Ferariu a fost învinsă cu scorul de 4-0 de către liderul autoritar al Ligii a IV-a, Șomuzul Preutești. Victoria Vatra Moldoviței a încheiat indecis jocul cu Dorna Vatra Dornei, scor nul la finalul celor 90 de minute.

Progresul Frătăuții Vechi a obținut trei puncte pe teren propriu după 2-1 în fața formației Recolta Fântânele. În această rundă, Foresta II Suceava a stat.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts