Sponsori Sponsori

FOTO | Se toarnă fundațiile la viitoarea bază sportivă de tip 1

Edilul Municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat după jocul dintre Foresta Suceava și UTA Arad că se toarnă fundațiile la viitoarea bază sportivă de tip 1.

Șeful administrației locale sucevene, Ion Lungu, a felicitat gruparea suceveană pentru evoluția prestată în jocul din Cupa României cu UTA Arad, iar pe această cale a anunțat că se lucrează intens pentru construcția bazei sportive de tip 1 fiind vorba despre un teren cu dimenisiuni UEFA, dotat cu notcurnă în jurul căreia ar urma să se consntruiască și noul stadion.
”Am participat la meciul de fotbal din Cupa Romaniei dintre Foresta Suceava și UTA Arad. Chiar dacă am pierdut cu 1-0, un gol stupid spun eu, ne-am comportat onorabil. Am jucat de la egal la egal cu “Bătrâna Doamnă”. Felicitări echipei Foresta care este pe primul loc în campionat, nefiind învinsă până în prezent! Felicitări Dorin Goian! În aceste zile se toarnă fundațiile la Baza sportivă tip 1, teren de dimensiuni UEFA cu nocturnă. În jurul acestui teren vom construi un stadion nou. Ne dorim să avem o echipă de fotbal competitivă la Suceava și o infrastructură sportivă corespunzătoare. Doamne ajută!”, a transmis Ion Lungu, primarul municipiului Suceava.
Investiția în baza sportivă de tip 1 din zona Metro este realizată de Compania Națională de Investiții, la fel ca și viitoarea Sală Polivalentă, municipalitatea suceveană punând la dispoziție terenul și utilitățile.

Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts