Jucătorii Forestei de nerecunoscut în meciul cu FC Botoșani II

Deși unii dintre ei s-au odihnit în meciul de Cupa României, ”galben-verzii” se întorc de la Dorohoi cu o sacoșă de goluri. 

De ce s-a temut înaintea acestui meci, Petre Grigoraș, nu a scăpat. Tehnicianul ”galben-verzilor” a declarat înaintea jocului că ”Voi fi extrem de supărat dacă vineri nu vor avea aceeași atitudine și nu vor trata fiecare meci de acum înainte ca pe o finală”. Cert este că după acest joc, Grigoraș va trimite câțiva jucători la șah. FC Botoșani II s-a impus cu scorul de 4-1 grație golurilor înscrise de Marius Filip, Nikita Kolesou, Robert Longher și Chica Rosa Marian, în timp ce Dudu Drugă a marcat pentru ”galben-verzi”. La scorul de 2-1, echipa antrenată de Petre Grigoraș a fost nevoită să se descurce fără Teodor Lungu, eliminat în ultimele 20 de minute. Un duș rece pentru ”galben-verzi” care după victoria din Cupa României cu Gaz Metan Mediaș, au revenit astăzi cu picioarele pe pământ. Cum spunea și Dorin Goian la un moment dat, nu trebuie să facem nunți după victorii și nici înmormântări după înfrângeri. Pe deoparte, această înfrângere îi poate motiva pe elevii antrenați de Petre Grigoraș să muncească mai mult, însă în condițiile în care tot astăzi cei de la Aerostar Bacău au câștigat cu scorul de 3-1 în fața foramției Sporting Liești, aceste rezultate îi complică viața Forestei.

Puteți să urmăriți golul înscris de Dudu Drugă din penalty în minutul 55

https://www.facebook.com/sportsv.ro/videos/444907759706178/

Înfrângerea de astăzi a Forestei Suceava poate fi oare nota de plată în urma calificării în optimile Cupei României?

Totuși, țin să fac câteva observații, dacă în jurul echipei se creează o emulație pozitivă atunci și rezultatele sunt pe măsură. Totul e bine până aici, cam greu de înțeles dintr-o propoziție, ce vreau eu să vă spun mai exact este legat de faptul că în urma acestui rezultat au apărut și comentariile negative și sunt conștient de faptul că nu puteau fi altfel după asemenea rezultat, dar ca să promovezi trebuie să crezi că așa spunea un domn mai celebru «Crede și nu cerceta!». 🙂 Nu știu dacă mulți o să mă înțeleagă, însă eu îi înțeleg pe toți, am trecut prin aceste stări și e firesc să lauzi atunci când echipa câștigă și să critici atunci când pierde. Să auzim numai de bine!

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Gabriel Mihai

Total
0
Shares
Related Posts