Fotbalist în Bucovina | Marius Ciobanu – de la FCM Bacău la Siretul Dolhasca

Deși nu e în Bucovina, Siretul Dolhasca este una dintre cele mai bune echipe din județul Suceava și mă refer strict la nivel județean. Iar printre fotbaliștii din județul nostru se regăsesc și câțiva care au ales să vină fie din apropierea Sucevei fie din alte orașe nu chiar foarte apropiate orașului nostru. Astăzi o să cunoaștem povestea unuia dintre cei mai buni atacanți ai Ligii a IV-a, un fel de Budescu al Siretului Dolhasca așa cum l-aș boteza eu pe Marius Ciobanu. Un fotbalist masiv și la propriu și la figurat care a cochetat și cu fotbalul din Bacău, însă pentru că nu a reușit să se integreze a ales să vină la Siretul Dolhasca, formație pentru care joacă încă din Liga a V-a și unde a adunat un număr impresionant de meciuri. Probabil că știți și voi, Dolhasca e liderul Ligii a IV-a, iar lucrul acesta se datorează și evoluțiilor foarte bune reușite de Marius Ciobanu. Totuși propun să-i cunoaștem povestea chiar prin cuvintele sale:

”Cariera mea de fotbalist a început la juniori la FCM Bacău unde nu a durat prea mult din pricina că nu m-am integrat în colectivul echipei după care am mai jucat la juniori la Siretul Dolhasca. Primul meu meci la Dolhasca de la reînființarea echipei a fost la Liga a V-a într-un meci cu Udești.
Cel mai interesant meci a fost cel de Liga a IV-a cu Preutești la noi la Dolhasca după ce echipa din Preutești ne-a condus cu 3-0 la pauză am reușit să întoarcem scorul în favoarea noastră astfel câștigând meciul cu 4-3 și bineînțeles o bucurie enormă pentru mine și pentru colegii mei.
Am ales Siretul Dolhasca știind că aici oamenii iubesc fotbalul, un alt factor este venirea domnlui Constantin Ferariu și știam că dacă va veni el va fi performanță la Dolhasca cel puțin de Liga a IV-a. În viața de zi cu zi sunt muncitor la firma Romiasa, o firmă de construcții din Iași.
E greu într-adevăr să dai randament la locul de muncă și bineînțeles pe terenul de fotbal, dar plăcerea pentru acest sport mă face să depășesc orice obstacol. După încheierea activității mele față de fotbal probabil o să stau pe lângă domnul Ferariu să învăț mai multe și de ce nu să pot antrena și eu o echipă de Liga a IV-a.”

 

Cu asta încheiem încă o poveste din cadrul proiectului ”Fotbalist în Bucovina” și totodată vă anunțăm că am reușit să cunoaștem până acum povestea a douăzeci și unu de fotbaliști cu diverse job-uri și totodată caractere deosebite, iar județul nostru are chiar zeci de astfel de exemple. Ajută-ne să cunoaștem povestea altui fotbalist pentru care fotbalul nu este singura meserie pe care o practică. Dacă știi pe cineva ca Marius Ciobanu, Adrian Ostaficiuc, Mihai Balint, Ferariu Constantin, Cezar Andrei Cozar, George Tomescu, Marius Bosancu, Vlăduț Costan, Adrian Ungureanu, Bogdan Misiuc, Răzvan Bîgu, Andrei Aileni, Ioan Vlăduț Gheorghe, Vasile Solcan, Daniel Cristescu, Ion Lupăștean, Șerban Macsim, Cătălin Vasiliu, Vlăduț Amariței, Florin Sava și Oto Andrei Negură, te rugăm să ne scrii în privat, iar noi vom contacta persoana respectivă.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts