Fotbal prin zăpadă și ploaie de goluri în etapa a XIII-a a Ligii a IV-a

Precipitațiile sub formă de ninsoare din ultimele zile nu au oprit campionatul Ligii a IV-a, acolo unde aproape toate jocurile s-au disputat în condiții acceptabile. 

Forestierul Frumosu și Juniorul Suceava au oferit un frumos spectacol fotbalistic. În partida de pe terenul din Frumosu s-au marcat nu mai puțin de 7 goluri, însă punctele au mers la Suceava. Formația pregătită de Bogdan Pantea s-a impus cu 4-3 într-o deplasare grea, pe un teren unde adversarele obțin cu greu puncte. Robert Ciornei și Adrian Stîncă au izbutit câte o dublă pentru Juniorul în timp ce pentru formația gazdă golurile au fost înscris de Andrei Vaman (2 goluri) și Daniel Timiș.

Bradul Putna a făcut instrucție pe teren propriu cu Recolta Fântânele pe care a învins-o la scor de tenis. 6-2 a fost scorul înregistrat de trupa lui Dimitrie Bîru. Pentru gazde au marcat Timotei Rusu (4 goluri), Ovidiu Rusu și Cătălin Coroamă în timp ce pentru echipa oaspete a punctat Daniel Dobre (2 goluri).

Bucovina Dărmănești a cedat pe teren propriu în fața liderului Șoimii Gura Humorului. Oaspeții s-au impus cu scorul de 5-1 grație reușitelor semnate de Ciprian Severin, Nicușor Kuruc, Lucian Luchiar, Sebastian Rotundu și Ionuț Cuciurean, în timp ce golul de onoare al oaspeților a fost înscris de Vasilică Bozomală.

ASA Rarău Câmpulung Moldovenesc merge din rău în mai rău. Câmpulungenii au cedat și de această dată în fața propriilor suporteri cu 0-6 în confruntarea cu Progresul Frătăuții Vechi. Pentru formația oaspete au înscris câte o dublă Robert Acatrinei, Sebastian Ignătescu și Alexandru Hînțari.

Șomuzul Preutești a câștigat meciul de pe teren propriu în fața formației Minerul Iacobeni cu scorul de 2-0. Golurile victoriei au fost înscrise de Ioan Vlăduț și Cătălin Vasiliu.

Singurul teren unde nu s-a disputat meciul programat pentru această rundă a fost cel de la Poieni Solca, acolo staff-ul echipei, conform echipei oaspete, a motivat că administrația locală nu s-a obosit să ajute la deszăpezirea terenului. Ba mai mult, echipa adversă era dispusă să ajute la deszăpezirea manuală, dar organizatorii nu le-au dat lopeți din motiv că la teren nu se aflau nici măcar jucătorii echipei gazdă. Astfel că trupa lui Paul Bosancu a bătut drumul de la Salcea până la Solca degeaba. Poate nu chiar degeaba, jucătorii Juniorului Salcea și-au găsit imediat activitate.

Moldova Drăgușeni a câștigat la masa verde partida cu Bucovina II Rădăuți, formație retrasă din campionat. Viitorul Liteni a stat în această rundă.

Clasamentul Ligii a IV-a după rezultatele înregistrate în etapa cu numărul XIII: 

# Echipa M P
1 ACS FC Şoimii Gura Humorului 12 33p
2 ACS Juniorul Suceava 12 30p
3 ACS Juniorul Salcea 11 28p
4 CS Bradul Putna 12 28p
5 ACS Moldova Drăgușeni 13 23p
6 ACS Forestierul Frumosu 12 22p
7 CSO Viitorul Liteni 12 21p
8 ACS Șomuzul Preutești 13 20p
9 AS Progresul Frătăuții Vechi 12 17p
10 AS Minerul Iacobeni 12 12p
11 ACS Sporting Poieni Solca 11 12p
12 ACS Recolta Fântânele 12 7p
13 AS Bucovina Dărmănești 12 6p
14 AS Amatorii Rarău 12 3p
15 CSM Bucovina II Rădăuţi 12 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Eduard Lichtenstein

Total
0
Shares
Related Posts