Conducerea Forestei așteaptă joi răspunsul federației pentru noii jucători

Federația Română de Fotbal întârzie legitimările jucătorilor extra-comunitari ai Forestei Suceava. 

După ce zilele trecute v-am prezentat în diverse articole jucătorii care se pregătesc în momentul de față cu formația suceveană, recent la această listă sunt adăugați încă doi mijlocași francezi, dar și un jucător care a mai trecut prin curtea noastră. Vasilică Dănilă se pregătește sub comanda noului antrenor portughez, Nuno Pedro și a secundului său Khalil Chakroun.

Tânărul mijlocaș sucevean nu și-a găsit locul în echipa lui Daniel Oprița, deși antrenorul echipei bucureștene a insistat pentru transferul său. Acesta nu a apucat să evolueze în Liga 1, iar viitorul său la Juventus era incert, revenirea la Foresta fiind probabil cea mai bună soluție.

Conducerea clubului așteaptă ca joi să primească răspunsul federației cu privire la legitimările jucătorilor nou-veniți. În continuare, aceștia se pregătesc sub comanda antrenorilor Nuno Pedro și Khalil Chakroun alături de preparatorul fizic Florent Lacasse. La echipă vor veni în continuare jucători, unii dintre ei vor fi transferați definitiv, iar alții vor fi supravegheați în timpul antrenamentelor pentru a fi evaluați și în cele din urmă se va lua și o decizie.

Total
0
Shares
Related Posts