Fotbal juvenil | LPS Suceava a obținut titlul de campioană județeană la U15

LPS Suceava a învins în penultima etapă a campionatului județean formația CS Vicovu de Sus, scor 9-0, și și-a adjudecat titlul de campioană județeană la U15. 

Echipa Liceului cu Program Sportiv (LPS) Suceava a demonstrat dominația sa în campionatul județean U15, obținând titlul de campioană într-o manieră spectaculoasă. Echipa antrenată de profesorul Răzvan Bîgu a reușit să se impună categoric cu un impresionant scor de 9-0. Încă din primele minute ale jocului, formația LPS Suceava și-a impus autoritatea pe teren, dominând faza ofensivă și controlând jocul în totalitate.

Messi Coajă, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, s-a remarcat prin contribuția sa impresionantă, marcând nu mai puțin de cinci goluri în această partidă. Alături de el, Sebastian Boambă și Alin Hruscovschi au contribuit și ei la victorie, marcând câte două goluri fiecare.

Răzvan Bîgu: ”Sunt mândru de evoluțiile jucătorilor din acest sezon”

”Am câștigat meritat acest campionat județean mai ales că am muncit cu toții foarte mult și ne-am dorit să fim pe primul loc la finalul sezonului. Mulți dintre elevii mei și-au depășit așteptările, iar evoluțiile bune nu au întârziat să apară. Am reușit să creionez un lot omogen, capabil să înfrunte orice adversar la această categorie de vârstă. Sunt mândru de ei și sper ca în câțiva ani cu toții să aducă cinste județului Suceava.”, a declarat Răzvan Bîgu, antrenorul echipei LPS Suceava.

În urma acestui rezultat, echipa LPS Suceava și-a asigurat titlul de campioană județeană cu o etapă înainte de finalul campionatului.

 

Total
0
Shares
Related Posts