Sponsori Sponsori

Daniel Savu, un tânăr din Cajvana, în probe la Rayo Vallecano

Trei puști legitimați la academia de fotbal FC Player din București se află în probe la clubul Rayo Vallecano, acolo unde activează și internaționalul român Andrei Rațiu. 

Daniel Savu, un tânăr fotbalist de 16 ani originar din Cajvana, se află în prezent în probe la echipa spaniolă de Primera Division, Rayo Vallecano. Acesta nu este singurul reprezentant al Academiei FC Player din București, ci este însoțit de doi alți tineri promițători, Tudor Cocu și Nicolas Panga.

Acești trei tineri fotbaliști, toți legitimați la FC Player, au ajuns în atenția echipei spaniole prin intermediul unui program bine pus la punct de prezentare și evaluare a talentelor. Academia FC Player, deținută de Octavian Marin, își propune să ofere tinerilor fotbaliști șansa de a intra în lumina reflectoarelor și de a se pregăti pentru fotbalul de nivel înalt.

Tot la Rayo Vallecano evoluează și internaționalul român Andrei Rațiu care s-a întâlnit deja cu puștii români. Dacă Daniel Savu, Tudor Cocu și Nicolas Panga, vor trece cu brio de perioada de probe, ar putea deveni colegi de echipă cu Andrei Rațiu.

Daniel Savu, în special, a atras atenția în timpul perioadei de probe, reușind să devină golgheterul acestei faze a competiției cu impresionantele sale 18 goluri marcate în 11 meciuri. Un rol important în formarea sa ca fotbalist a avut-o și clubul Juniorul Suceava, acolo unde Savu a petrecut o perioadă de timp.

Total
0
Shares
Related Posts