Sponsori Sponsori

Bucovina Rădăuți luptă pentru revenirea pe podium

Bucovina Rădăuți se pregătește mâine să primească vizita echipei Sporting Lieşti într-un meci contând pentru etapa a XIX-a.

După ce nu mai pierduse de 6 etape, echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan, a cedat săptămâna trecută în fața Metalului Buzău, cu scorul de 2-1, într-un meci plin de ocazii pentru Bucovina. Rădăuțenii au început foarte bine meciul, căpitanul Vasile Vitu deschizând scorul încă din minutul 12, însă nu au condus decât 2 minute, pentru ca în minutul 14 Vasilică Mihăieş să restabilească egalitatea. Victoria Metalului a fost adusă de către Iacob Alin la finalul meciului. Tot la finalul meciului, bucovinenii au rămas în inferioritate numerică, după ce Iulian Ionesi a primit al doilea cartonaș galben, pentru simulare, ceea ce înseamnă ca atacantul nu va putea fi folosit în meciul de mâine. Un alt jucător pe care cei doi antrenori nu vor putea conta este Abel Coajă care este accidentat. Lucrurile au stat la fel și pentru Sporting Lieşti etapa trecută, atunci când a întâlnit liderul Gloria Buzău, meci de pe urma căruia s-a ales cu o înfrângere de 2-0. În acest moment, Bucovina Rădăuți se luptă pentru revenirea pe podium, iar cu o victorie și un eșec al ieșenilor de la Miroslava, rădăuțenii se pot întoarce pe poziția a 3-a. Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan ocupă poziția a 4-a în clasamentul Seriei I cu un cumul de 34 de puncte, Sporting Lieşti fiind cu o poziție mai jos, în dreptul ei fiind un număr de 27 de puncte. Ultima dată cele două echipe s-au întâlnit în tur la Lieşti, de unde echipa din Rădăuți s-a întors învingătoare, prin golurile marcate de Iulian Ionesi și Cosmin Coroamă.

Așadar, lupta dintre cele 2 echipe, mult mai motivate după înfrângerile din etapa trecută, se va da mâine de la ora 15:00, pe Stadionul Municipal din Rădăuți.

Articol scris de: Nicoleta Humă

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts