Dream Team Suceava organizează înscrieri la fotbal

Unul dintre cluburile noi ale județului și care a obținut deja rezultate importante la copii și juniori organizează înscrieri în localitățile Ipotești și Cajvana. 

Clubul Dream Team Suceava își propune să ofere tuturor copiilor o alternativă frumoasă de a-și petrece timpul liber, iar părinților, deoportrivă, siguranța că, săptămânal, copiii lor se vor afla într-un anturaj bun și sănătos. Scopul nostru este acela de a atrage cât mai mulți tineri către fotbal, de a confirma frumusețea și spiritul acestui sport îndrăgit pretutindeni.

ACS Dream Team Suceava, unul dintre cele mai noi cluburi de fotbal din județul Suceava își propune să creeze generații de fotbaliști care să reprezinte cu succes orașul. Aflat la început de drum, proiectul a adunat deja o mulțime de copii talentați care își doresc ca într-o zi să calce pe urmele idolilor lor.

Clubul își deschide porțile și pentru alți viitori fotbaliști, iar dacă ești din apropiere de localitățile Ipotești și Cajvana, cu siguranță copilul tău trebuie să înceapă fotbalul aici, iar mai mult decât atât oamenii care se vor ocupa de micii fotbaliști au fotbalul în sânge: Daniel Bălan, Gabriel Șuleru și Paul Bosancu.

Se fac înscrieri la grupele de vârstă: 

  • 2014 – 2017 : prof. Paul Bosancu, contact 0742.936.597, locația – Cajvana
  • 2009 – 2013 : prof. Daniel Bălan, contact 0759.437.570
  • 2014 – 2017 : prof. Gabriel Șuleru, contact: 0742.963.710, locația – Ipotești
Total
0
Shares
Related Posts