Sponsori Sponsori

Antrenorul Nuno Pedro este încântat de ce a găsit la Suceava

Foresta Suceava se pregătește pentru următorul duel, cel din Cupa României cu Aerostar Bacău. 

La conferința de presă de după meciul dintre Foresta Suceava și CS Balotești, antrenorul portughez Nuno Pedro a susținut că va trimite marți în teren cea mai bună formulă și nu va neglija nici un jucător. Acesta a mai precizat că îi este teamă de meciurile eliminatorii pentru că nu se compară cu un meci de campionat unde poți trece ușor peste un eșec, iar jucătorii vor înțelege că trebuie să fie concentrați la maxim în acest meci de cupă.

Nuno Pedro: ”Publicul din România este peste cel din Portugalia, mai ales cel din Suceava.”  

Fotbalul din Portugalia este pe cel din România, însă publicul în România este mai activ, în special aici în Suceava. Ne-au încurajat chiar și atunci când adversarul a înscris. 

Declarația integrală de la conferința de presă o puteți asculta accesând următorul link:

De precizat este și faptul că antrenorul Nuno Pedro a declarat că mai vrea cel puțin 2-3 jucători cu experiență, iar unul dintre acești jucători ar putea fi chiar unul dintre cei mai buni atacanți care au trecut pe la Suceava în ultimele sezoane, fiind vorba despre Marius Matei care a venit ieri la meci, iar cu o zi înaintea a susținut și un antrenament cu echipa. Foresta debutează marți în Cupa României în compania formației Aerostar Bacău, chiar pe stadionul Aerostarului începând cu ora 14:30. Adversara Forestei de marți s-a impus pe teren propriu în etapa precedentă a ligii a III-a în fața formației Târgu Secuiesc cu 2-0. Golurile Aerostarului au fost înscrise de Vlăduț Pavel și Cătălin Vraciu.

Total
0
Shares
Related Posts