Sponsori Sponsori

Foresta Suceava încearcă imposibilul cu Oțelul Galați

”Galben-verzii” primesc sâmbătă, 15 mai, începând cu ora 17:30, pe stadionul Areni, vizita fostei campioane a României, Oțelul Galați.

Dacă te-ai gândit vreun moment că titlul s-ar referi la o calificare miraculoasă, ei bine, nu e așa. Evoluția Forestei nu ne dă speranțe nici să scoatem măcar un egal în returul barajului de promovare în Liga a II-a cu Oțelul Galați. Probabil că am avea șanse dacă ar intra în teren fotbaliști precum Mihai Guriță sau Neculai Grosu, oameni care știu ce înseamnă fotbalul. Aș risca să fac și un pariu cu cei care cred că ”galben-verzii” ar putea da ”lovitura” pe Areni, însă ar fi degeaba…

Este dezamăgitor pentru microbiștii suceveni să trăiască cu promisiunea că la anul va fi mai bine, asta pentru că de câțiva ani tot ratăm promovarea. Fotbalul la noi în județ este exact ca politica, doar promisiuni… Când vom înțelege că trebuie să dai credit oamenilor care cunosc fenomenul și care trag în aceeași direcție atunci vom avea cu siguranță rezultate.

Câteva greșeli pe care le-a făcut conducerea clubului sucevean în acest sezon:

  • Aducerea unor jucători care nu au confirmat, însă cărora li s-au oferit salarii uriașe
  • Demiterea antrenorilor Dorin Goian și Daniel Bălan
  • Marketing dezastruos în relația cu suporterii
  • Decizii greșite privind relația cu jucătorii care nu au înțeles rolul lor în cadrul echipei

Jucătorii și-au ”lucrat” antrenorii

Conducerea echipei a anunțat la începutul acestui sezon că va fi o reconstrucție în care va păstra nucleul de jucători și vor mai fi aduși și alți fotbaliști de calitate, lucru care nu s-a întâmplat. Cu toate acestea, există diverse zvonuri cum că, jucătorii ”galben-verzi” își ”lucrează” antrenorii care sunt stricți cu aceștia. Faptul că jucătorilor li s-a suflat în iaurt de către cei din conducerea, le-a permis acestora un comportament derizoriu față de staff. Venirea lui Ivan Gvozdenovic nu a adus nimic în plus în jocul echipei, Foresta Suceava ar fi prins probabil un loc de baraj indiferent ce nume era pe banca tehnică asta pentru că Seria I a fost dezechilibrată din punct de vedere valoric.

Poate că ne vom trezi… însă tind să cred că aveau dreptate cei care spuneau că Foresta Suceava este ca o fântână în care sunt aruncați bani din bugetul local. Rezultatele se văd…

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts