Cupa României | Viitorul Liteni – ACS Gauss Bacău, sâmbătă, ora 18:00, stadionul Ionel Pintilescu

Viitorul Liteni debutează în acest week-end în primul joc din cadrul fazei regionale a Cupei României împotriva formației băcăuane Gauss.

Trupa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca încearcă să continue parcursul bun din finalul sezonului și să obțină biletele către finala regională. Viitorul Liteni debutează în primul joc din această fază a competiției în compania lui Gauss Bacău, echipă învinsă cu scorul de 8-0 de gruparea CSM Vaslui. Jucătorii suceveni speră să obțină cele trei puncte care le-ar asigura șanse mari pentru duelul de la Vaslui în compania CSM-ului.

Demis Maranda: ”Jucăm cu gândul la victorie”

”O partidă cu miză doar pentru noi, după ce oaspeții noștri de sâmbătă au fost învinși cu scorul de 8-0 de CSM Vaslui, în prima partidă. Sperăm la un meci bun, un rezultat care să ne ofere șanse reale ca în meciul de la Vaslui, să ne impunem și să jucăm finala regională a Cupei României.”, a transmis Demis Maranda, antrenorul formației Viitorul Liteni.

Recent, primăria orașului Liteni și Consiliul Local au inaugurat baza sportivă a stadionului Ionel Pintilescu. O investiție care cuprinde vestiare, dușuri, dar și toate cele necesare pentru un club de fotbal profesionist. Valoarea totală a proiectului depășește 550.000 de lei.

Jocul dintre CSO Viitorul Liteni și ACS Gauss Bacău este programat, sâmbătă, 15 iulie, începând cu ora 18:00 pe stadionul Ionel Pintilescu din orașul Liteni. Partida va fi transmisă pe pagina de facebook a site-ului SportSV.ro.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: CSO Viitorul Liteni 

Total
0
Shares
Related Posts