Despre cum i-a salvat Ionuț Moșteanu pe ”galben-verzi”

Foresta Suceava este precum un măr care la suprafață arată bine, iar la interior este putred. Așa este și situația clubului în momentul de față. 

”Galben-verzii” au fost salvați de n ori atunci când s-au aflat cu un picior în groapă, însă niciodată îndeajuns de bine. Clubul a acumulat datorii uriașe în ultimele sezoane, iar greul de abia acum vine. Fără toată finanțarea de la Primăria Municipiului Suceava, conducerea clubului se află în imposibilitatea de a plăti salariile jucătorilor, staff-ului, dar și a celor care au trecut în sezoanele precedente pe la Suceava și cărora le datorează bani mulți. Acum, cei din conducere încearcă să salveze din nou echipa măcar pentru moment, dar lucrurile par să se complice de la o zi la alta.

După ce a fost dat afară de conducere cu scandal, înjurat și arătat cu degetul, Ionuț Moșteanu antrenorul echipei din prima parte a sezonului 2021-2022 ar fi putut foarte bine acum să-i pună crucea pe mormânt echipei sucevene. Fostul antrenor al ”galben-verzilor” are de primit în continuare bani de la club, însă conturile echipei sunt goale. Pe lângă Ionuț Moșteanu, conducerea clubului trebuie să-i achite și salariile restante jucătorului basarabean Daniel Muntean, asta bineînțeles excluzând jucătorii actuali.

Deși nu a trecut peste umilința conducerii de pe Areni, Ionuț Moșteanu a îngăduit să mai aștepte plata banilor câteva zile și nu, nu a făcut-o pentru Andrei Ciutac, Mihai Ungurian sau pentru oricare alt conducător ci pentru suceveni.

”Am făcut asta pentru jucători și pentru voi care vă doriți fotbal la Suceava”, a declarat Ionuț Moșteanu, fostul tehnician de pe Areni.

Ce ar fi riscat Foresta dacă Moșteanu nu ar fi fost de acord să mai aștepta plata banilor: 

  • Depunctarea echipei
  • Interdicție transferuri

În ultimii ani, la Suceava nu doar fotbaliștii și antrenorii au fost umiliți, ci pe lângă ei și suporterii care au venit meci de meci pe Areni. Ce se va întâmpla acum, nu știe nimeni și nu vorbește nimeni. Deși există un nou președinte, acesta pare mai degrabă preocupat de altele și nicidecum să organizeze o conferință de presă și să vorbească public despre intențiile sale. Ba mai mult, un club profesionist nu face prezentările noilor conducători, staff-ului și jucătorilor pe rețelele de socializare.

Până una alta, Foresta Suceava va da piept astăzi grupării ieșene Știința Miroslava într-un joc programat la ora 17:00 pe stadionul Areni.

Total
0
Shares
Related Posts