Foresta Suceava câștigă la scor în fața Hușanei Huși

”Galben-verzii” sunt de neoprit pe teren propriu și bifează a doua victorie la scor în play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a.

Foresta Suceava este tot mai sigură de prezența la barajul pentru promovarea în Liga a II-a după succesul răsunător în fața ocupantei locului al treilea al Seriei I, Hușana Huși. Jucătorii pregătiți de Ivan Gvozdenovic s-au impus cu scorul de 5-1 în fața unui stadion pustiu din cauza vremii de afară. ”Galben-verzii” au deschis repede scorul în minutul 6 prin Iosif Netbai care l-a lăsat fără reacție pe goalkeeperul Jan Turiță, iar opt minute mai târziu Alexandru Arnold a majorat diferența la două goluri. Până la pauză, Giani Unghianu a reușit să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor, iar victoria Forestei era tot mai sigură.

În repriza secundă, jucătorii lui Gvozdenovic nu au mai turat motoarele, iar de acest lucru a profitat Călin Ciobanu care a redus din diferența de pe tabelă marcând golul de onoare al oaspeților. Totuși, până la final, ”galben-verzii” au mai marcat de două ori. Chika Odoh și-a aniversat ziua cu un gol din penalty în minutul 72, iar Marius Manole a închis tabela în minutul 89.

În urma acestei victorii, Foresta Suceava și-a mărit diferența de puncte față de ocupantele locurilor 3 și 4, iar prezența la baraj devine tot mai sigură.

Clasamentul Ligii a III-a Seria I play-off:

În runda următoare, Foresta Suceava va evolua în deplasare la Rădăuți în compania Bucovinei pentru un nou episod din derby-ul județului. Meciul este programat să se dispute vineri, 22 aprilie, începând cu ora 17:00, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Robin Vasilius

Total
4
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts