Foresta Suceava ”afumată” la Afumați. Scor de tenis între cele două formații

Foresta și-a propus să termine campionatul chiar și în condițiile în care adversarele fac golaveraj cu ea. 

Taberele sunt împărțite la Suceava, unde există două categorii de suporteri, cei de rezultate și cei care țin cu echipa locală indiferent de situația din clasament. Pusă la grea încercare în ultimele două luni, Foresta supraviețuiește cu greu. După colecta primarului a urmat și inițiativa site-ului GalbenVerde.ro care prin intermediul clubului a scos la vânzare echipamente și eșarfe, cea din urmă pare să se bucure de un succes pentru că cererile sunt destul de multe. Între timp și Federația a întins o mână de ajutor clubului sucevean pentru meciul desfășurat astăzi. Însă ”galben-verzii” se confruntă în continuare cu probleme destul de serioase.

Foresta a avut la dispoziție pe foaia de joc următorii jucători: 

Foresta: Niga – Mihălăchioae, D. Lung (cpt.), Masella, Drugă – Cerlincă, Vl. Stănescu, Dumitriu, Căinari – Vraciu, Grumezescu
Rezerve: Hînţăscu – Alin Florescu, C. Buziuc, Coroamă, Dănilă, Aeroaiei

Meciul a fost dominat cap-coadă de formația din Ilfov care s-a impus cu scorul de 6-0. Scorul primei reprize arăta un nemilos 5-0.

Scopul clubului e de a găsi banii necesari cu care să încheie campionatul ca să mai putem spera că vom avea și din sezonul viitor o echipă în Liga a II-a.

Astfel, continuă inițiativa noastră de a vinde echipamente și eșarfe. Vă mulțumim tuturor celor care ați achiziționat până acum! Noi împreună cu cei din conducerea Forestei vă suntem recunoscători. Hai Suceava! Foresta nu moare!

Sursa foto: ziaruldepenet.ro

Total
0
Shares
Related Posts