Un egal care nu mulțumește pe nimeni

Jucătorii Bacăului au marcat de două ori la Rădăuți, însă o dată în proprie poartă. 1-1 și șansele celor două formații să mai prindă barajul au scăzut extrem de mult. 

Stadionul Municipal din Rădăuți a găzduit la finalul acestei săptămâni unul dintre cele mai importante dueluri pentru echipele pregătite de Marius Lup, respectiv Cristi Popovici. Victoria, obiectivul pe care sperau să-l consemneze la finalul celor 90 de minute fiecare echipă. Rădăuțenii și băcăuanii nu și-au pierdut speranțele unei participări la baraj, iar în minutul 27, Bucovina Rădăuți avea să deschidă scorul în urma unei lovituri de la colț după o minge bâlbâită de jucătorii lui Popovici în propriul careu.

La 1-0 pentru Rădăuți, calculele se complicau pentru băcăuani, iar elevii lui Lup sperau să fi găsit ecuația câștigătoare. Bucuria rădăuțenilor nu a durat decât până în minutele de final ale primei reprize, iar Alex Sahru a reușit să restabilească egalitatea pe tabelă în minutul 45.

Rezultatul de egalitate consemnat la pauză a rămas până la final în ciuda încercărilor ambelor echipe de a marca golul ce le-ar fi adus cele trei puncte și implicit apropierea de locul secund ocupat de Ceahlăul Piatra Neamț.

CSM Bacău rămâne la patru puncte de Ceahlăul Piatra Neamț, iar Bucovina Rădăuți la cinci puncte de nemțenii care sunt cu un pas și jumătate siguri de prezența la baraj alături de liderul incontestabil Foresta Suceava.

În ciuda șanselor minime pe care rădăuțenii și băcăuanii le au, scenariile sunt multe, la fel și ecuațiile de care antrenorul Cristi Pustai speră să scape un rezultat pozitiv în duelul de pe teren propriu cu CSM Bacău.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
0
Shares
Related Posts