Voința Zvoriștea și Sporting Siminicea au câștigat la scor de tenis în runda a 13-a a Seriei a Ligii a V-a

Lupta pentru șefia clasamentului rămâne una strânsă în Seria I a Ligii a V-a, acolo unde nu mai puțin de cinci speră să ocupe primul loc la finalul campionatului. 

Într-unul din derby-urile rundei, Voința Zvoriștea a dat de pământ pe propriul teren cu Unirea Salcea. Gazdele au câștigat cu scorul de 6-0 grație reușitelor semnate de Marius Rață (trei goluri), Adrian Pîrlog (două goluri) și Iulian Manuel Bejinariu. În urma acestei victorii, zvoriștenii urcă pe locul doi în clasament la două puncte de prima poziție.

Releul Mihoveni Șcheia câștigă duelul cu Voința Hânțești cu scorul de 3-0. Golurile victoriei au fost înscrise de Băițan, Bran și Strugariu. După această victorie, echipa din Mihoveni își păstrează în continuare șanse reale ocupând locul al treilea în clasament.

Viitorul Forăști a fost la un pas de producerea unui șoc în Seria I și să încurce liderul Polul Nord Brodina. Oaspeții au trecut însă cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de golgheterul echipei din Brodina, Adrian Coroamă.

Marginea și Viitorul Vadu Moldovei au încheiat nedecis jocul, scor 2-2. David Ilioi și Costică Nichitean au marcat pentru FC Marginea, în timp ce George Asavetei și Daniel Pîslariu au înscris golurile echipei vizitatoare.

Sporting Siminicea a făcut scor în deplasarea de la Bunești, cu Sporting Voința. Echipa din Siminicea a câștigat cu 6-0 în urma reușitelor izbutite de Radu Luncariu (două goluri), Ionuț Antoneac (două goluri), Gabriel Șuleap și Cristian Pavliuc.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a: 

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 13 30p
2 AS Voința Zvoriștea 13 28p
3 ACS Releul Mihoveni Șcheia 13 27p
4 ACS Sporting Siminicea 13 26p
5 AS Unirea Salcea 13 25p
6 ACS Viitorul Vadu Moldovei 13 22p
7 FC Marginea 13 16p
8 ACS Voința Hânțești 13 13p
9 AS Viitorul Forăști 13 4p
10 CS Sporting Voința Bunești 13 0p

 

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: ACS Sporting Siminicea 

Total
0
Shares
Related Posts