Foresta Suceava a învins liderul la ultima reprezentație pe teren propriu

Foresta Suceava s-a impus cu scorul de 2-0 pe teren propriu în meciul cu Gloria Buzău. Robert Martin și Daniel Bejenar au adus victoria Forestei. 

Foresta Suceava a oferit un spectacol plăcut celor prezenți sâmbătă de la ora 18:00 pe stadionul Areni. Așezați bine în teren, agresivi și dispuși la efort băieții lui Florin Cristescu au învins cu 2-0 deja promovata Gloria Buzău administrându-le totodată prima și ultima înfrângere din acest campionat. Meciul a început cum nu se poate mai bine pentru gazde care au deschis scorul după doar 7 minute de joc. Cornel Căinari execută o lovitură liberă de pe partea stângă la capătul căreia se află Robert Martin golgheterul Forestei înscriind cu capul la colțul scurt pentru 1-0.

Chiar dacă rezumatul de pe tabelă era în favoarea lor, sucevenii continuă să stea în jumătatea adversă și să mai pună în câteva rânduri în pericol poarta buzoienilor. De cealaltă parte oaspeții având în componență jucători cu multe meciuri în prima ligă au două ocazii uriașe de gol până la pauză și de fiecare dată Florin Logofătu fiind imperial în fața jucătorilor adverși. Repriza secundă începe pe contre ambele echipe jucând direct pe poartă însă cei care înscriu sunt tot jucătorii Forestei. Omniprezentul de astăzi Cornel Căinari se distrează cu fundașii adverși, centrează pe jos în careu de unde juniorul Daniel Bejenar pune latul pentru, un destul de surprinzător, 2-0.

Surprinzător prin prisma clasamentului pentru că astăzi sucevenii s-au ridicat la nivelul echipei care a controlat autoritar tot sezonul. Până la final ambele echipe mai au câteva șanse de a înscrie însă tabela a rămas neschimbată. Vreau să remarc încă o dată jocul la sacrificiu de astăzi al Forestei un joc dătător de speranțe pentru sezonul viitor. Așadar, am luat astăzi parte la ultimul meci de pe teren propriu al sucevenilor care mai au doar un meci de disputat împotriva celor de la Bucovina Rădăuți. La final, spectatorii rămași pe stadion i-au aplaudat zeci de secunde pe favoriți pentru întregul sezon, care deși nu a fost încununat cu promovarea a adus și lucruri bune.

Primul ”11” folosit de Florin Cristescu în partida cu Gloria Buzău

Logofătu – Mocanu, Vițelaru, Mateciuc, Onofraș – Celeadnic, Vremea – Lungu, Bejenar, Căinari – Martin.

Notă: Prin înlocuirea lui Selim Benachour cu Florin Cristescu, Foresta s-a ridicat în multe dintre jocuri la nivelul așteptărilor suporterilor suceveni. Rezultatele, dar și jocurile bune prestate de jucători au fost pe placul celor prezenți la meciuri. Un prim pas pentru aducerea lângă echipă a spectatorilor în sezonul următor a fost făcut astăzi prin victoria obținută în fața unei formații care a dominat în acest campionat. Verdictul final va avea loc săptămâna viitoare când Foresta va evolua la Rădăuți, într-un joc în care ”galben-verzii” își doresc revanșa. De precizat și faptul că în acest sezon, Foresta a câștigat și un atacant foarte bun, Robert Martin a ajuns la 15 reușite în acest sezon, iar evoluțiile bune pe care le-a avut de-a lungul acestui campionat îl pot propulsa către un eșalon superior, cu siguranță, în momentul de față conducerea clubului va încerca să-l păstreze în lot pe tânărul atacant și în sezonul viitor pentru a pune umărul la promovare. Cât despre restul statisticilor vom reveni la finalul acestui campionat printr-un articol amplu.

În runda următoare, Foresta va disputa pe stadionul Municipal din Rădăuți derby-ul cu CSM Bucovina. În tur, ”galben-verzii” au fost învinși de echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan cu scorul de 4-2.

Articol scris de: Dragoș Negură și Adrian Negru

Sursa foto: Costi Solovăstru 

Total
0
Shares
Related Posts