Ion Lungu: ”Au fost depuse 4 oferte pentru licitația de montare a nocturnei pe stadionul Areni”

Șeful administrației locale sucevene, Ion Lungu a avut o întâlnire joi, 30 ianuarie, cu staff-ul și jucătorii Forestei Suceava. 

Ion Lungu a avut doar vești bune pentru jucătorii și conducerea Forestei pe care i-a asigurat de toată susținerea în îndeplinirea obiectivului și anume promovarea în Liga a II-a la finele sezonului. Acesta a anunțat prin intermediul unui site de socializare și câteva din subiectele pe care le-a discutat cu jucătorii și cei din staff-ul echipei:

“Astazi, am aprobat suma de 2.500.000 de lei pentru echipa locala de fotbal. M-am intalnit in aceasta dimineata cu jucatorii si staff-ul tehnic al echipei Foresta, condus de domnul Petre Grigoras. Le-am garantat ca, din punctul de vedere al Primariei, sunt indeplinite toate conditiile pentru promovarea in Liga a II-a. Mult succes!”, a precizat primarul Lungu.

Totodată, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu a precizat că miercuri a avut loc și licitația pentru montarea unei instalații de nocturnă pe stadionul Areni, în acest sens fiind depuse patru proiecte.

Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts