De ce am ajuns aici?!

De multe ori în viață lucrurile nu au un deznodământ pe care noi ni-l dorim. Sunt momente mai delicate, momente în care unitatea și caracterul contează probabil cel mai mult. Sunt sigur că deja v-ați dat seama unde vreau să ajung și de ce am ales să încep așa articolul.
Foresta Suceava sau cum spunea cineva “fenomenul ce captivează aproape fiecare sucevean” se află în aceste zile într-o perioadă mai mult decât delicată, rezultatele din ultima vreme fiind diametral opuse cu cerințele și obiectivul propus în vară.
Oare de ce s-a ajuns aici, dragi suceveni?! Deși nimeni nu deține adevărul suprem o să încerc să-mi expun și eu câteva idei referitoare la situația actuală.
Vlad Stănescu, mijlocaș central, box to box, un adevărat bombardier pentru porțile adverse, jucător cu un șut excelent de la distanță și cu o viziune foarte bună asupra jocului. Revenit în vară pe Areni, acesta e din păcate doar o palidă umbră a jucătorului din sezoanele trecute. De ce Stăne?!
Cornel Mihai Căinari, mijlocaș de bandă, jucător cu centru de greutate jos, extrem de tehnic și dezechilibrant pentru adversar, având capacitatea de a crea ușor superioritate prin driblingirile sale.
Căinari, 3-4 atingeri de balon pe meci nu sunt suficiente.
Alexandru Ichim și Andrei Vițelaru doi fundași centrali ce nu cred că au nevoie de nici o prezentare, mai ales la Liga a III-a. Masivi cu un joc de cap impecabil și-au arătat calitățile la echipe de primă ligă reușind acolo să se impună ca titulari. Aș vrea să vă intreb dacă 9 goluri în ultimele 2 deplasări vă spun ceva?
Sunt 4 exemple concrete de jucători cu mare experiență care de la venirea pe Areni fie în vara aceasta pentru unii fie în iarnă pentru alții au fost o reală dezamăgire în raport cu așteptările noastre.
De ce am ajuns după 8 etape la 10 puncte de lider?! Cu siguranță și din cauza celor amintite mai sus. Eu cel care sunt prezent pe stadion înainte de a-i cere ceva lui June sau Hagiu am mari așteptări de la voi cei care ar trebui să fiți un real exemplu pentru cei mai tineri.
Am avut multe întrebări de-a lungul articolului, prefer să închei în aceeași notă.
Oare e prea târziu să mai salvăm ceva?!
Ps : Indiferent de situatie, indiferent de probleme sau poziție în clasament, voi încerca să fiu etapă de etapă prezent acolo pe stadion, nu doar pe 30 cu Dinamo ci și sâmbătă cu Pașcani. Nu adversarul mă aduce pe Areni ci voi cei în galben-verde. Prin asta consider că vă respect. Voi pe mine? 🙂

 

Articol scris de: Dragoș Negură

Total
0
Shares
Related Posts