fbpx

Foresta încheie cantonamentul montan cu o victorie

Aflată într-un cantonament montan la Câmpulung Moldovenesc, Foresta Suceava a disputat un meci amical în compania echipei locale ASA Rarău, formație ce face parte din eșalonul al 4-lea, care este calificată și în semifinalele Cupei României județene.

În prima repriză posesia a fost de partea gazdelor, însă marile ocazii au aparținut “galben-verzilor” care au ratat deschiderea scorului prin Alexandru Marin, acesta din urmă având două situații clare de gol.

Cu aproximativ 5 minute înainte de finalul primei reprize, lui Andrei Cerlincă i-a fost refuzată o lovitură clară de la 11 m, însă arbitrul s-a revanșat patru minute mai târziu când același Cerlincă a fost faultat pe linia de 16 m, iar Cornel Căinari a deschis scorul cu o frumoasă execuție direct la vinclu, stabilind scorul pauzei, ASA Rarău – Foresta Suceava 0:1.

  • Primul 11 utilizat de Petre Grigoraș în prima repriză: Mociu – Sumanariu, Celeadnic, Neacșu, Drugă – Căinari, Rigoni – Cerlincă, Ungurianu, Filip – Marin

Din cauza temperaturii foarte scăzute, -6 grade la 11:00, ora începerii jocului, Petre Grigoraș a solicitat ca pauza dintre cele două reprize sa fie una foarte scurtă, iar după 5 minute cele două formații au dat startul reprizei secunde.

Cornel Căinari a fost “one man show” în acest meci marcând de trei ori consecutiv într-un interval de 20 de minute în debutul reprizei secunde, unul dintre goluri fiind înscris din lovitură de la 11 m. Cert este că a doua repriză a fost la discreția Forestei care a mai punctat prin Radu Ungurianu, acesta fiind și primul gol în tricoul “galben-verzilor” pentru jucătorul venit de la Rădăuți, Flatie Diallo și Robert Martin care a “înghețat” tabela la 0:7 în favoarea oaspeților.

  • Primul 11 utilizat de Petre Grigoraș în repriza secundă: Cărbune – Corduneanu, Mateciuc, Mandiuc, Filip – Căinari, Stănescu – Burghele, Ungurianu, Diallo – Martin

Deși terenul a fost acoperit cu zăpadă iar nivelul tehnic a fost unul scăzut, băieții lui Grigoraș s-au adaptat excelent și s-au impus fără mari probleme. De remarcat ar mai fi faptul că Ungurianu, Căinari și Filip au fost singurii jucători care au evoluat tot meciul, cu mențiunea că ultimul a evoluat ca fundaș stânga după ce în prima repriză a evoluat ca extremă, iar ca fundaș dreapta a evoluat Carlos Corduneanu jucător ce a sosit de cateva zile la Foresta.

Un alt jucător ce are șanse mari să fie păstrat în lot este și Adrian Neașcu, acesta evoluând excelent în prima repriză alaturi de Celeadnic. Au lipsit în acest joc, portarul Sebastian Bîlbă și fundașul Sebastian Lupu.

Pentru trupa lui Petre Grigoraș, a fost a 4-a partidă amicală din această pauză competițională și a 3-a victorie consecutivă reușită la scor foarte mare, după cele două rezultate pozitive înregistrate împotriva juniorilor de la LPS Suceava și a formației de Liga a 4-a, Zimbrul Siret.

În ultimele patru meciuri amicale Foresta va întâlni următorii adversari după cum urmează: Bucovina Rădăuți, pe 14 februarie, pe terenul celor de la LPS, Știința Miroslava, pe 22 februarie, pe teren propriu, Știința Miroslava, pe 29 februarie, în deplasare si Ceahlăul, pe 25 februarie, la Piatra Neamț.

Articol scris de: Marius Nicolae

Leave a Reply