Sponsori Sponsori

Foresta, evoluție sub așteptări

Calificată matematic în play-off-ul Ligii a III-a, Foresta Suceava a terminat sezonul regulat cu o înfrângere.

Ultimele evenimente din cadrul clubului par să se resimtă și în rândul jucătorilor care de la începutul acestui an au bifat două înfrângeri și o singură victorie. Evoluțiile sunt pe departe de cele din prima parte a campionatului, iar mai mult decât îngrijorător este faptul că în cazul calificării la baraj, două dintre posibelele adversare ale Forestei sunt Oțelul Galați și CSM Focșani care au trecut la pas în seria a II-a a Ligii a III-a.

În meciul de sub Pietricica, Ceahlăul avea nevoie de o victorie și de un eșec al Hușanei în disputa de la Uricani sau de o înfrângere a Bucovinei Rădăuți în compania formației CSM Bacău pentru a putea prinde ultimele bilete către play-off-ul Seriei I a Ligii a III-a.

În prima repriză, cele două formații au prestat un joc echilibrat, însă fără foarte mari ocazii de poartă, iar rezultatul după cele 45 de minute a fost alb pe tabelă. În partea secundă a jocului, nemțenii au mai animat meciul și au încercat din răsputeri să înscrie un gol care să le dea speranțe. Pe fondul unei evoluții slabe ale ”galben-verzilor”, Cristian Jalbă reușește în minutul 73 să puncteze pentru gazde, iar suporterii nemțeni aveau motiv de sărbătoare în condițiile în care rezultatele de pe celelalte stadioane le asigurau chiar poziția a treia din clasament, însă nu pentru mult timp. Trei minute mai târziu, Răzvan Cimbru a fost eliminat după ce a primit al doilea cartonaș galben pentru o simulare în careul nemțenilor, iar Ceahlăul se îndrepta spre o victorie liniștită. Înainte de fluierul final, suporterii Ceahlăului au primit două vești care le-au compromis prezența în play-off, atât Bucovina Rădăuți cât și Hușana Huși au egalat, îndeajuns ca cele două formații să meargă braț la braț în play-off.

Până la disputarea primului joc din play-off, conducerea Forestei trebuie să ia o decizie în cazul lui Moșteanu, iar Gvozdenovic trebuie să demonstreze că e antrenor și să înțeleagă că nu poți câștiga doar apărându-te.

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts