Fălticeniul vrea să încheie anul cu o victorie

Dacă fotbaliștii altor echipe se gândesc deja la sărbătorile de iarnă, fotbaliștii pregătiți de Iulian Ionesi se gândesc doar la cele trei puncte din duelul cu Miroslava.

Șomuz Fălticeni vrea cu orice preț să fie în primele patru, iar biletele către play-off nu pot fi luate altfel decât cu puncte. Deși meciul cu Miroslava se anunță a fi unul extrem de greu, echipa fălticeneană s-a pregătit intens în această săptămână, iar cele trei puncte sunt foarte importante în economia acestui campionat.

Iulian Ionesi: ”Cele trei puncte ne vor face sărbătorile de iarnă mai liniștite”

”E un joc foarte important pentru noi. Am avut o perioadă foarte grea pe care o terminăm cu un meci la fel de greu. Jucătorii au înțeles importanța jocului de mâine și îmi doresc ca după meciul de mâine să avem o iarnă liniștită în sensul că în primăvara vom fi la mâna noastră pentru a prinde play-off-ul dacă vom veni cu cele trei puncte de la Miroslava.”, a declarat tehnicianul grupării fălticenen, Iulian Ionesi.

Managerul sportiv al clubului este de părere că meciul cu Miroslava este unul decisiv, iar asta pentru că adversarul fălticenenilor are același obiectiv. Iulian Darabă este conștient că meciul nu va fi deloc ușor, însă Fălticeniul trebuie să scoată maximum din acest joc.

”Meciul de la Miroslava va fi cel mai important meci pentru accederea în play-off-ul seriei noastre, va fi un meci de totul sau nimic. Venim după un rezultat bun de la Piatra Neamț și ne dorim să legăm acel punct scos săptămâna trecută cu o victorie în meciul de mâine. Pentru acest joc ne lipsesc doi jucători, Julei și Afkir care sunt accidentați, dar cu siguranță cei care vor intra vor demonstra că merită să rămână în continuare la echipă după această pauză competițională. Pentru meciul cu Miroslava nu ne interesează decât victoria care ne menține cu șanse pentru îndeplinirea obiectivului propus acela de a termina în primele patru echipe din serie.”, a conchis Iulian Darabă, managerul sportiv al clubului fălticenean.

Meciul dintre Șomuz Fălticeni și Știința Miroslava se dispută mâine, începând cu ora 13:00, pe stadionul din Uricani.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts