Foresta Suceava rămâne liderul Seriei I și după runda cu numărul XII | Bucovina Rădăuți o spulberă pe Rapid Brodoc, iar Șomuz Fălticeni împarte punctele cu CSM Vaslui

CSM Bacău ratează șansa de a reveni pe primul loc, iar Foresta Suceava este neclintită din fotoliul de lider. Rapid Brodoc a luat o ”manita” de la trupa lui Ovidiu Murariu, iar Șomuz Fălticeni obține doar o remiză pe teren propriu în fața grupării CSM Vaslui. 

Deși a stagnat în această rundă, trupa lui Bogdan Croitoru, Foresta Suceava, a rămas liderul Seriei I al Ligii a III-a. ”Galben-verzii” au avut parte de o săptămână în plus de pauză datorită retragerii din campionat a formației Viitorul Darabani. Cu toate că înaintea acestei runde, primul loc era pus sub semnul întrebării, acum a venit și răspunsul. CSM Bacău, formația pregătită de Cristi Popovici nu reușește să obțină punctele care să o readucă pe prima poziție. CSM-ul din Bacău a pierdut duelul cu FC după ce au pierdut cu 2-0.

Bucovina Rădăuți a obținut un succes important în deplasarea de la Vaslui. Rădăuțenii lui Ovidiu Murariu au punctat de 5 ori în meciul de pe stadionul Municiapl în fața formației Rapid Brodoc. Iosif Netbai (2, 32 – penalty), Andrei Alecsandru (16) și Robert Ciobanu (17, 77) și-au trecut numele pe lista marcatorilor. În urma acestui succes, trupa rădăuțeană rămâne pe 3 însă se apropie la 4 puncte de locul secund ocupat de CSM Bacău, însă care are un meci mai puțin decât formația pregătită de Murariu.

Șomuz Fălticeni și CSM Vaslui și-au împărțit frățește punctele. Formația lui Daniel Stoica a fost condusă de fiecare dată, însă a reușit să revină pe tabelă. Mai întâi, oaspeții au deschis scorul prin Raul Deleanu în minutul 38, iar Cătălin Pîntea a egalat în secvențele de final ale primei reprize. În partea secundă, vasluienii au trecut în avantaj în minutul 48 prin reușita lui Vasile Buhăescu. Tot pe final, fălticenenii reușesc să restabilească egalitate prin atacantul Ionel Stoian.

În runda următoare, Șomuz Fălticeni și Foresta Suceava se întâlnesc într-un nou derby al județului pe stadionul ”Constantin Jamaischi” în timp ce gruparea Bucovina Rădăuți va lua o pauză.

Total
0
Shares
Related Posts