CSM Focșani o acuză pe Foresta Suceava de lipsă de fair-play

Foresta Suceava ar fi trebuit să dispute sâmbătă, 20 februarie 2021, începând cu ora 13:00 un joc amical cu CSM Focșani. 

În deplasarea de sâmbătă, galben-verzii au avut parte de peripeții confrom conducerii clubului de pe Areni. Autocarul grupării sucevene a făcut o pană de motor în drumul spre Foșcani, undeva prin apropierea municipiului Roman. Cum problema nu a putut fi rezolvată, un alt autocar a venit de la Suceava pentru a-i prelua pe jucători, dar nu pentru a-i duce mai departe spre Focșani ci pentru a-i aduce acasă. În zadar, focșănenii i-au așteptat pe suceveni pentru că drumul Forestei s-a oprit la Roman.
Conform oficialilor formației din Focșani, aceștia le-au propus forestierilor ca meciul să se dispute în cele din urmă, duminică, 21 februarie. Sucevenii au motivat faptul că nu ar avea un autocar la dispoziție, iar Nicuță Oprea, președintele CSM Focșani, a pus la dispoziția ”galben-verzilor” autocarul echipei focșănene pentru tur-retur. Conducerea grupării sucevene a refuzat și această variantă.
În urma deciziei sucevenilor, focșănenii îi acuză pe președintele Andrei Ciutac și compania de lipsă de fair-play.
”Neseriozitate și amatorism. Mai mult nu am ce să mai spun. Le-am propus să le trimitem autocarul nostru, fără nici o pretenție financiară și tot nu au vrut. Trageți dumneavoastra concluziile.”, a precizat Nicuță Oprea, președintele formației focșănene. 
Deși nu s-au întâlnit în această dispută amicală, Foresta Suceava și CSM Focșani o pot face la barajul de promovare în Liga a II-a dacă cele două formații vor ocupa unul din primele două locuri din seria I, respectiv seria a II-a.
Articol scris de: Adrian Negru
Total
0
Shares
Related Posts