Florin Cristescu și-a reziliat contractul cu Bucovina Rădăuți

Tehnicianul Florin Cristescu și-a depus demisia după ultimele rezultate înregistrate cu formația rădăuțeană.

Venit în această toamnă pe banca tehnică a Bucovinei Rădăuți ca să-l înlocuiască pe Iulian Ionesi, Florin Cristescu părăsește cârma echipei după 10 etape. Ex-antrenorul rădăuțenilor s-a declarat nemulțumit de ultimele rezultate și a anunțat conducerea clubului de decizia pe care urma să o ia. Cristescu a considerat că este un moment în care Rădăuțiul are nevoie de o schimbare la echipă. În urma întâlnirii de luni dimineață cu Corneliu Lucescu, unul dintre finanțatorii grupării rădăuțene și cu Manuel Costache, președintele clubului, Florin Cristescu a cerut rezilierea contractului.

”Îi mulțumim domnului Florin Cristescu pentru tot ceea ce a făcut la clubul nostru. Un adevărat profesionist care a venit lângă echipă într-un moment greu, de reorganizare și care a construit această frumoasă echipă. Împreună cu jucătorii și cu domnul Corneliu Lucescu îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru CSM Bucovina Rădăuți și îi urăm succes în viitor!”, a declarat Manuel Costache, președintele Bucovinei Rădăuți.

Până când se va lua o decizie în ceea ce privește banca tehnică a grupării rădăuțeni, echipa va fi pregătită în continuare de către căpitanul echipei, Ionuț Plămadă care va fi ajutat de Dragoș Tătar și Cristi Butnariu.

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Ploșceac

Total
22
Shares
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts