Fii alături de Foresta Suceava în tribuna virtuală

Cunoscută fiind situația epidemiologică actuală care nu permite accesul oamenilor la evenimentele sportive, microbiștii suceveni își pot arăta dragostea pentru echipa locală într-un mod inedit.

Pe lângă multe alte domenii, sportul suferă enorm de mult, iar lipsa suporterilor de pe stadioane reprezintă cea mai mare pierdere pentru cluburile de fotbal și așa zbuciumate de problemele financiare cu care se confruntă majoritatea echipelor din România. Însă suporterii au și alte oportunități de a fi alături de echipa preferată, unii sunt mai norocoși pentru că au parte de meciuri televizate, alții din păcate, nu. Dar conducerea clubului Foresta Suceava încearcă din răsputeri să-i țină la curent pe suporteri cu ultimele noutăți pe rețelele de socializare. Un alt sacrificiu pe care îl face clubul sucevean este să transmită jocurile cel puțin cele de acasă ale echipei ce evoluează pe bătrânul Areni.

Deși, fizic, suporterii nu pot fi prezenți la meciuri, totuși ”galben-verzii” pot fi susținuți printr-un mod mai inedit, care reprezintă un trend pentru multe dintre echipele din Europa. Foresta Suceava devine prima echipă din seria I a Ligii a III-a care își cheamă suporterii în tribuna virtuală. Microbiștii suceveni își pot ajuta favoriții precum o fac suporterii echipelor de tradiție din România.

În acest week-end, Foresta Suceava va evolua în primul joc oficial din acest an în compania formației Chealăul Piatra Neamț. Clubul sucevean pune în vânzare bilete virtuale pe care le puteți achiziționa accesând link-ul următor: https://bit.ly/2N6suL1

Suma obținută va intra în bugetul echipei și va fi utilizată pentru asigurarea cheltuielilor de organizare. Partida de sâmbătă va fi transmisă live pe canalul de YouTube al clubului.
E simplu, ne adunăm cât mai mulți, demonstrăm că dragostea pentru echipa locală e în continuare la cote maxime, iar jucătorii ne vor mulțumi printr-o promovare care sperăm să ne găsească din toamnă pe bătrânul Areni. Împreună luptăm pentru promovare!
Articol scris de: Adrian Negru
Sursa foto: ACS Foresta Suceava
Total
0
Shares
Related Posts