Fălticenenii au fost opriți doar de furtună în meciul amical cu LPS Suceava

Formația de Liga a III-a, Șomuz Fălticeni a disputat marți, 11 februarie, un joc de pregătire în compania formației LPS Suceava. 

Fălticenenii antrenați de Daniel Stoica au arătat poftă de joc în cel de al doilea amical al iernii în fața unei tinere echipe a Liceului cu Program Sportiv Suceava. Până în minutul 70, scorul arăta un nemilos 7-0, minut în care doar furtuna a putut să oprească o echipă însetată de goluri a celor de la Șomuz Fălticeni. Pentru formația antrenată de Daniel Stoica au punctat: Tchassem Franck, Păiuș Daniel, Țapu Cosmin – 3 goluri, Plăcintă Ciprian, Julei Eduard.

În această perioadă fălticenenii testează doi jucători de la LPS Suceava, aceștia fiind Marius Puha și Ionuţ Dorel Manole.

Iulian Darabă: ”Jocul nostru ca echipă este în creștere”

”A fost un meci reușit pentru noi nu prin prisma scorului de la finalul partidei ci prin faptul că am dorit să vedem jucătorii noi veniți cum s-au acomodat în echipă și pot spune că sunt un plus pentru noi. Jocul nostru ca echipă este în creștere de la un meci la altul. În meciurile amicale nu punem accent pe scor, suntem interesați de jocul colectiv și de fazele de joc pe pare noi le lucrăm la antrenamente.”, a declarat managerul sportiv al fălticenenilor, Iulian Darabă. 

Șomuz Fălticeni și LPS Suceava se vor întâlni pentru un nou joc de verificare vineri, 14 februarie, tot pe terenul din campusul Liceului cu Program Sportiv.

Conducerea clubului a mai programat alte două jocuri amicale în data de 21 și 28 februarie, pe terenul sintetic de la Piatra Neamț, cu Ceahlăul.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Codrin Anton

Total
0
Shares
Related Posts