Ploaie de goluri în runda a treia a Seriei I a Ligii a V-a

Polul Nord Brodina și Releul Mihoveni Șcheia împart fotoliul de lider al Seriei I a Ligii a V-a. Unirea Salcea, Voința Zvoriștea și Voința Hânțești vin din spate. 

Voința Zvoriștea a surclasat-o pe Viitorul Vadu Moldovei, echipă care în sezonul precedent a fost o nucă tare a Ligii a V-a. Zvoriștenii au dispus cu scorul de 6-2 și au obținut toate cele trei puncte puse în joc. Adrian Pîrlog (două goluri), Adrian Cobzariu, Cristian Cora, Emi Zugravu și Manuel Bejinariu și-au trecut numele pe lista marcatorilor pentru echipa gazdă, în timp ce pentru oaspeți au punctat Ciprian Casandra și George Asavetei.

Spectacol a fost și la Mihoveni, acolo unde Releul și Sporting Siminicea au arătat poftă de goluri. La finalul celor 90 de minute, echipa gazdă a ieșit victorioasă după 5-3. Pentru gruparea din Mihoveni au înscris Andrei Bran (3 goluri), Florin Strugariu și Mircea Iriciuc, iar pentru oaspeți au marcat Cosmin Ștefiuc și Mihai Penciuc (2 goluri). În urma acestei victorii, Releul Mihoveni își continuă seria de meciuri fără greșeală.

Tot fără greșeală și cu o poftă mare de goluri continuă și Polul Nord Brodina care s-a impus în deplasarea de la Marginea. Nu mai puțin de 11 goluri s-au marcat în această partidă. Dumitru Juravle cu un adevărat recital a reușit să înscrie cinci goluri pentru gruparea din Brodina fiind urmat de Daniel Roșca, Adi Coroamă și Mihai Vilcinschi cu câte un gol fiecare. Pentru mărgineni au înscris Gabriel Rotar, Dănuț Martinescu și Andrei Rotari.

Sporting Voința Bunești a cedat pe teren propriu în fața Unirii Salcea, scor 1-4. Pentru trupa lui Mihai Palaghiea au punctat Răzvan Pandelea (două goluri), Florin Oroșan și Andrei Luca. Cu această victorie, gruparea din Salcea se apropie de vârful clasamentului.
Viitorul Forăști și Voința Hânțești au terminat la egalitate, scor 2-2. Cele două formații și-au împărțit frățește punctele. Pentru gazde au înscris Aleodor Boboc și Silviu Ciuciuc, în timp ce pentru oaspeți au punctat Andrei Dorian și Ionuț Caziuc.

Clasamentul Seriei I a Ligii a V-a după rezultatele înregistrate în etapa a III-a:

# Echipa M P
1 AS Polul Nord Brodina 3 9p
2 ACS Releul Mihoveni Șcheia 3 9p
3 AS Unirea Salcea 3 6p
4 AS Voința Zvoriștea 3 6p
5 ACS Voința Hânțești 3 4p
6 FC Marginea 3 3p
7 ACS Viitorul Vadu Moldovei 3 3p
8 ACS Sporting Siminicea 3 3p
9 AS Viitorul Forăști 3 1p
10 CS Sporting Voința Bunești 3 0p

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cătălin Nichitean

Total
0
Shares
Related Posts