Sponsori Sponsori

Ești sucevean și miercuri o să susții Foresta Suceava!

Unii care sunt mai fanatici poate că nu mă vor înțelege, dar sunt convins că alții sunt de acord cu ce voi scrie aici. Nu mi-am propus să scriu acest articol pentru a convinge pe cineva că ar trebui să susțină Foresta Suceava, miercuri, 30 octombrie 2019. Dimpotrivă, susțineți pe cine credeți voi, însă mi-am dorit să-mi expun o poveste.

În urmă cu 3 ani, mergeam la ultimele meciuri din postura de membru al galeriei și asta pentru că proiectul pe care aveam să-l lansez împreună cu doi prieteni avea să-mi schimbe direcția în viață – SportSV.ro (GalbenVerde.ro pe atunci). În fine, acestea sunt detalii irelevante, însă ceea ce vreau eu să evidențiez ca simpatizant al FCSB-ului este legat de faptul că am ales să susțin echipa locală, Foresta Suceava. Am fost încântat și de faptul că cei prezenți pe stadion, mai mult ca sigur erau fani FCSB și cu toate acestea în acel joc pentru noi toți a contat DOAR FORESTA SUCEAVA.

Emoționant a fost și momentul intonării uneia dintre cele mai reprezentantive melodii ale Bucovinei și anume ”Cântă cucu”:

Emoționantă a fost și reacția publicului la golul Forestei, dar și susținerea necondiționată pe întreg parcursul partidei. Atunci am simțit că cei prezenți nu au fost simpli spectatori ci suporteri pe care toate cluburile și-ar dori să-i aibă.

În concluzie, sfatul meu este să susțineți echipa locală nu pe cea din capitală. 🙂

Hai Foresta! Hai Suceava! Ne vedem miercuri pe stadion!

PS: Nu fiți trădători că de ăștia sunt mulți… Fiți voi exemplul!

 

Articol scris de: Adrian Negru

Total
0
Shares
Related Posts