VIDEO | Doar una a fost câștigătoare

Foresta Suceava a reușit să obțină cele trei puncte din meciul cu Bucovina Rădăuți grație reușitelor lui Vasile Hagiu și Alexandru Marin. 

Foresta Suceava a întâlnit ieri la Rădăuți unul dintre cei mai puternici adversari din acest sezon de Liga a III-a. Așa cum era de așteptat, Bucovina Rădăuți a intrat cu o motivație în plus în teren de a-și lua revanșa după eliminarea din Cupa României de la începutul acestui sezon. Cu multe absențe în tabăra ”galben-verzilor”, tehnicianul Petre Grigoraș a trimis în teren formula câștigătoare: Ionuț Ailenei – Oloeriu Onofraș, Cristian Mateciuc, Eugen Celeadnic, Dudu Drugă (căpitan), Andrei Cerlincă, Vlad Stănescu, Cornel Căinari, Vasile Hagiu, Robert Martin, Alexandru Marin. Pentru formația din Suceava au mai intrat: Matteo Rigoni, Aurel June, Mario Pipoș și Robert Grumezescu. De partea cealaltă, antrenorii Dorin Goian și Daniel Bălan au început acest joc cu următorii jucători: Dănuț Zvoronciuc – Andrei Alecsandru, Florin Antonesei, Vasilică Mihăeș, Robert Ciobanu, Vasile Vitu (căpitan), Andrei Sahlean, Iosif Netbai, Radu Ungurianu, Ionuț Plămadă, Ionel Stoian.

Meciul a început cu câteva atacuri purtate de elevii lui Petre Grigoraș, după care meciul s-a echilibrat, rădăuțenii având la jumătatea primei reprize câteva ocazii importante, însă fără a schimba rezultatul nul de pe tabelă. În minutul 27, revelația acestui joc, Vasile Hagiu și-a început recitalul cu un gol după o angajare foarte bună a lui Cornel Căinari, iar scorul devenea 1-0 pentru Foresta Suceava. Până la pauză, jucătorii ambelor formații au jucat pe contre.

În repriza secundă, rădăuțenii au ieșit mai montați de la cabine punând câteva minute presiune la poarta lui Ailenei. Însă poarta apărată de goalkeeper-ul sucevean a rămas neschimbată și datorită liniei de fund care a intervenit salvator în multe situații din acest joc. Pentru Foresta, emoțiile au dispărut în minutul 59 când același Hagiu a mărit diferența de pe tabelă în urma unui șut trimis de Cerlincă în bara porții apărate de Zvoronciuc, însă MVP-ul jocului, Vasile Hagiu a urmărit balonul și a trimis mingea în poarta rădăuțenilor pentru un 2-0. Cinci minute mai târziu, Mateciuc recuperează un balon în jumătatea de teren a Rădăuțiului, mingea ajunge la Rigoni care îi pasează lui Alexandru Marin, acesta din urmă fentează doi adversari și duce scorul la 3-0.

Rezultat final, CSM Bucovina Rădăuți – ACS Foresta Suceava, scor 0-3, iar echipa antrenată de Petre Grigoraș păstrează diferența de 4 puncte față de primul loc ocupat de Aerostar Bacău. Șansele Rădăuțiului scad după această înfrângere ajungând la 8 puncte față de lider. Totodată, ”galben-verzii” ajung la a șaptea victorie consecutivă în acest tur de campionat.

Urmează o pauză competițională destul de lungă până în martie, timp în care conducerea cluburilor de pe podiumul clasamentului Ligii a III-a vor căuta soluții pentru a-și întări echipele cu nume noi.

Sâmbătă, la Rădăuți, doar una putea fi victorioasă și aceea a fost Foresta Suceava.

Puteți urmări rezumatul golurilor de la jocul dintre Bucovina Rădăuți și Foresta Suceava:

https://www.facebook.com/sportsv.ro/videos/453621938894756/

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts