Emanuel Roșu: ”Peste 30 de oameni vor veni în Bucovina pentru fotbal și prietenie”

”Football in Heaven” a ajuns la cea de-a V-a ediție și pentru a treia oară proiectul va ajunge în Bucovina. 

Unul dintre cele mai frumoase proiecte de ”football groundhopping” organizat în România aduce în cea de-a V-a ediție peste 30 de pasionați ai acestui fenomen printre aceștia numărându-se și persoane din Anglia, Țara Galilor, Suedia, Norvegia, Germania și nu numai. Proiectul inițiat de jurnalistul Pro X, Emanuel Roșu se va desfășura în această ediție după următorul program:

Vineri, 13 martie:
12:00 U19 National Championship: Juniorul Suceava vs LPS Suceava
15:00 3rd tier: Foresta Suceava vs KSE Tg. Secuiesc

Sâmbătă, 14 martie:
4th tier (Suceava county) Amatorii Rarau Campulung vs Somuzul Preutesti
4th tier (Bistrita county) Heniu Lesu vs Somesul Rebrisoara

Duminică, 15 martie:
4th tier (Bistrita county) Hebe Sangeorz Bai vs Somesul Feldru
5th tier (Suceava county) Minerul Iacobeni vs ACS Forerestierul Frumosu

Emanuel Roșu: ”Vor fi multe surprize în cea de-a V-a ediție a proiectului «Football in Heaven»”

”Anul acesta avem mai mulți participanți decât în precedentele două ediții de la Suceava cumulat. Peste 30 de oameni vor veni în Bucovina pentru fotbal și prietenie. Cea mai plăcută surpriză vine din Norvegia. Nu mai puțin de 9 suporteri de acolo vin alături de noi. Ca de obicei, majoritatea comunității Football In Heaven călătorește din Anglia, dar vom avea și germani sau galezi în grup. Pentru această ediție am ales stadioane pe care n-am văzut meciuri în trecut. Numai în cazul Forestei va fi vorba de o revedere, în rest stadioanele din Suceava și Bistrița reprezintă surprize inclusiv pentru mine, cel care le-a ales. Vrem să le mulțumim echipelor care ne primesc și sperăm să-i facem să se simtă puțin ca în Champions League. Vor fi multe aparate foto pe ei la meciuri!”, a precizat jurnalistul Pro X și Sport.ro, Emanuel Roșu. 

SportSV.ro și-a propus să transmită majoritatea jocurilor pe parcursul acestui proiect cu sprijinul televiziunii NEst-TV Channel.

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Onion Bag

Total
0
Shares
Related Posts