Echipele sucevene au obținut maxim de puncte în prima etapă

Șomuz Fălticeni, Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți au reușit să obțină cele trei puncte în etapa I a noului sezon de Liga a III-a.

Prima care a dat startul victoriilor a fost Șomuz Fălticeni care a reușit să se impună cu scorul de 1-0, în deplasare, în fața nou-promovatei CSM Bacău. Ex-forestierul, Andrei Mateiciuc fiind primul jucător al Fălticeniului care marchează în acest sezon, dar care reușește să aducă și cele trei puncte ”acasă”. Sâmbătă au intrat în ”horă” și celelalte două reprezentative ale Sucevei în Liga a III-a, Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți. ”Galben-verzii” au primit vizita pe teren propriu a formației gălățene, Sporting Liești, formație pe care a învins-o la scor de nereprezentare. Foresta a intrat la pauză cu un avantaj de doar un gol după reușita lui Dudu Drugă care revine pe Areni după câțiva ani. Imediat după pauză, Robert Grumezescu a dus scorul la 2-0, după care ”galben-verzii” au încercat să-și conserve acest scor. Primele emoții pentru goalkeeper-ul Sucevei, Ionuț Ailenei, au apărut în minutul 83 când Lieștiul a avut cea mai mare ocazie a meciului (din dreptul lor) când au trimis mingea în bară. Nou-venitul, Aurel June a majorat diferența la 3-0 în minutele de final, iar Foresta începe acest sezon cu dreptul. Tot cu dreptul a început și formația Bucovina Rădăuți care a obținut victoria în deplasarea de la Vaslui în fața formației Hușana Huși. Echipa antrenată de Dorin Goian și Daniel Bălan s-a impus la limită, scor 1-0, marcator Vasile Vitu.

Un start foarte bun de campionat pentru cele trei echipe sucevene, iar până etapa viitoare, două dintre aceste echipe se vor întâlni în turul III al Cupei României. Miercuri, începând cu ora 17:30, stadionul Areni va găzdui primul derby local al sezonului cel dintre Foresta Suceava și Bucovina Rădăuți. Acest meci va fi transmis LIVE VIDEO pe pagina de Facebook a site-ului SportSV.ro și totodată partida va fi comentată de Adrian Negru (SportSV.ro), Lucian Acxanei (SportSV.ro) și Ciprian Anton (președintele AJF Suceava).

 

Articol scris de: Adrian Negru

Sursa foto: Costi Solovăstru și Cristian Plosceac

Total
0
Shares
Related Posts